Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

Nintendo kondigt veel games en content aan

 23 apr. 2012
10:16
Nintendo maakt fans de komende maanden meer dan blij, door de aankondiging van fun met Mario en Pokemon en een nieuwe systeemupdate voor Nintendo 3DS. Bovendien kunnen Wii-bezitters zich voorbereiden op een ijzingwekkend griezelavontuur en maffe ritmische uitdagingen.

Nintendo bevestigt de geplande lancering van New Super Mario Bros. 2, een nieuw maar ook traditioneel avontuur met Mario, Luigi en vele andere favorieten uit het Mario-universum. Dit spel voor het Nintendo 3DS-systeem is zo toegankelijk dat spelers van alle vaardigheidsniveaus er direct van zullen genieten. In Europa verschijnt het nieuwe Mario-spel in augustus.

Europese Nintendo-fans kunnen al eerder met Mario aan de slag want op 25 mei wordt Mario Tennis Open gelanceerd voor Nintendo 3DS. Mario Tennis Open nodigt spelers uit om de tennisbaan te betreden met Mario en zijn vrienden voor een razendsnelle tennisactie en een bonte mix van nieuwe tennisuitdagingen. Naast de bekende Mario-personages kunnen spelers ook kiezen voort hun zelfgemaakte Mii-personages en deze uitrusten met ongeveer 200 speciale voorwerpen, zoals rackets en kostuums. Deze veranderen niet alleen het uiterlijk maar ook de eigenschappen van de personages. Er zijn ook voorwerpen die de Mii-personages het uiterlijkheid en eigenschappen van populaire Nintendo-personages geven.

Mario Tennis Open biedt een schat aan mogelijkheden om met andere spelers te spelen. Via draadloze communicatie kun je spelen met vrienden en familie in dezelfde kamer, met slechts een enkele Game Card kunnen vier spelers al genieten van spannende potjes dubbelspel. Er is ook een speciale online-multiplayer-stand die je met vrienden, familie en mensen in je regio laat spelen. Wanneer je jezelf een tennisprof voelt, kun je proberen de Europese kampioen te worden door in de regionale klassementen te stijgen.

Spelers die genieten van het onlangs verschenen spel Kid Icarus: Uprising en zijn gestart met het verzamelen van de bijbehorende AR Idol Cards, zullen blij worden van het nieuws dat Nintendo een exclusieve samenwerking is aangegaan met Panini. Binnenkort kun je extra pakjes met Kid Icarus: Uprising AR-kaarten aanschaffen, en ook een album om je verzameling in te bewaren. Houdt de winkels in de gaten, want dit alles verschijnt binnenkort.

Op 25 april verschijnt de volgende systeemupdate voor Nintendo 3DS die je toegang geeft tot een gloednieuwe functie. Na het downloaden** van deze update kun je mappen maken in het HOME-menu van het systeem om hierin je content netjes te organiseren. Deze nieuwe functie geeft nog gemakkelijker toegang tot je gedownloade spellen, video’s en demo’s. Andere elementen van de update zijn de mogelijkheid om zogenaamde ‘update data’-gegevens te ontvangen. Zoals de ‘update data’ voor Mario Kart 7 die midden mei in Europa verschijnt en het uitbuiten van bepaalde afsnijdmogelijkheden blokkeert. Wanneer deze ‘update data’ is verschenen, moeten spelers van Mario Kart 7 deze gegevens downloaden in de Nintendo eShop om online te kunnen spelen.

Later dit jaar verschijnen ook twee nieuwe spellen van Pokemon voor Nintendo 3DS die spelers kunnen downloaden in de Nintendo eShop. De eerste is een bewegingsgestuurd schietspel dat Pokemon recht voor je ogen, in je werkelijke omgeving, laat verschijnen, wat mogelijk is dankzij de AR (Augmented Reality)-functies van het Nintendo 3DS-systeem. Je moet je Nintendo 3DS-systeem bewegen en richten op de Pokemon die rondom je bewegen om ze te vangen. Op deze manier kun je zelfs zeer zeldzame Pokemon vangen. Wanneer je een aantal Pokemon hebt gevangen, kun je deze overzetten naar de nieuwe spellen Pokemon Black Version 2 en Pokemon White Version 2. Deze verschijnen komende herfst in Europa voor Nintendo DS, maar ze kunnen ook op Nintendo 3DS gespeeld worden.

Wanneer je later dit jaar strategische overwegingen maakt voor de nieuwe spellen Pokemon Black Version 2 en Pokemon White Version 2, zal de tweede downloadbare Pokemon-aanbieding – een gloednieuwe Pokedex – zeker van pas komen. De originele Pokedex 3D die vorig jaar als gratis download in de Nintendo eShop verscheen, bevatte gegevens van 150 Pokemon uit de eerste Pokemon Black Version en Pokemon White Version.Maar deze nieuwe versie van de Pokedex geeft toegang tot elke Pokemon die ooit in de geschiedenis van de
Pokemon-serie is verschenen. Er zijn ook vele andere nieuwe functies, dus houd de komende aankondigingen in de gaten.

Dappere Wii-spelers kunnen dit jaar terugkeren naar een van de engste spellen ooit.. Nintendo en TECMO KOEI GAMES brengen namelijk een bijzonder griezelige horrortitel uit de legendarische Project Zero-serie exclusief voor het Wii-systeem uit. Met geheel nieuwe bewegingsbesturing en nieuwe, innovatieve spelvarianten voor twee spelers, worden horrorfans met een liefde voor interessante uitdagingen op hun wenken bediend door Project Zero 2: Wii Edition. Dit spel wordt op 29 juni in Europa gelanceerd.

Spelers die van horror houden kunnen op precies dezelfde dag zich ook de stuipen op het lijf laten jagen door Spirit Camera: The Cursed Memoir voor Nintendo 3DS. Dit huiveringwekkende Nintendo 3DS-spel wordt geleverd inclusief een speciaal AR-boekje dat je nodig hebt om het spel te kunnen spelen. Door de pagina’s via het scherm van Nintendo 3DS te bekijken, kun je vechten met geesten, puzzels oplossen en de wereld rondom je op een nieuwe, unieke manier verkennen. Dankzij de ingebouwde 3D-camera en AR (augmented reality)-functies van het Nintendo 3DS-systeem zie je met verbluffende effecten het verhaal voor je ogen tot leven komen. De lijnen tussen je eigen werkelijkheid en die in het spel zullen als nooit eerder vervagen.

Project Zero 2: Wii Edition & Spirit Camera: The Cursed Memoir zijn op een speciale manier verbonden. Wanneer je Spirit Camera: The Cursed Memoir hebt uitgespeeld, krijg je toegang tot enkele nieuwe spelvarianten. Een ervan geeft toegang tot een speciale verrassing als je Nintendo 3DS “Spirit Camera” richt op de voorkant van de handleiding van Project Zero 2: Wii Edition.

De ritmische actie van Rhythm Paradise komt terug en verschijnt voor het eerst voor een tv-console. Dus verzamel vrienden en familie rond de tv om samen te genieten van een kleurrijke wereld vol merkwaardige ritmespellen. Beat The Beat: Rhythm Paradise voor het Wii-systeem wordt in Europa gelanceerd op 6 juli en bevat 50 gloednieuwe ritmespellen die natuurlijk bol staan van de bizarre personages en grappige situaties waar de serie om bekend is. De Europese versie heeft als extra ook een soundtrack uit de Japanse versie van het spel gekregen, waardoor deze uitgave garant staat voor vele uren swingende fun voor het hele gezin.

Met deze schat aan nieuwe spellen en content die de komende maanden verschijnt voor Nintendo 3DS & Wii, wordt Nintendo’s aanbod voor 2012 verrijkt met nieuwe, interessante en vermakelijke ervaringen waar iedereen van kan genieten.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers