Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

Verspreid het BLacklight-virus met Prototype Factions

 24 apr. 2012
14:10
Het ultieme gevecht van 2012 breidt zich uit! Europese PROTOTYPE 2-fans kunnen vanaf 24 april ook via een mobiele en internet-app partij kiezen in het ultieme gevecht van 2012. Download de mobiele en internet-app PROTOTYPE Factions op www.prototype2factions.com of Game Mania.

PROTOTYPE 2 is het vervolg op Radical Entertainments populaire open-wereldgame uit 2009. Jij bent het ultieme wapen. Verander van vorm en richt nog meer schade aan dan in het eerste deel. Kruip in de huid van de geïnfecteerde sergeant James Heller en baan je al jagend, moordend en verwoestend een weg naar je ultieme doel: het doden van Alex Mercer! Dit epische gevecht verplaatst zich in PROTOTYPE Factions naar de straten van Europa. Kies voor een groepering die zich achter Heller schaart of sluit je aan bij een groepering die de stad infecteert voor Mercer.

De app is vanaf vandaag beschikbaar en herkent je locatie in realtime. Hoe langer je op dezelfde plek verblijft, hoe verder het Blacklight-virus zich verspreidt. De vele dodelijke biologische wapens waarover Heller in PROTOTYPE 2 beschikt, dienden ter inspiratie voor een unieke minigame in PROTOTYPE Factions. Hierin gebruik je Hellers bijzondere krachten om te heersen over Europa. Voor elk gevecht dat je wint, ontvang je ervaringspunten waarmee je stijgt in niveau. Door de unieke samenwerking met Game Mania, krijg je extra ervaringspunten wanneer je een Game Mania filiaal met het virus infecteert en nog meer kans maakt op geweldige prijzen, zoals een geheel verzorgde reis naar New York, exclusieve PROTOTYPE 2-merchandise en de nieuwe iPad.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers