Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 628

Kijkje achter de schermen bij Shaun het schaap

 26 apr. 2012
09:21
Nintendo zet de samenwerking voort met Aardman Animations, de met Awards bekroonde makers van Wallace & Gromit en onlangs verschenen bioscoopfilm De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek. Deze samenwerking heeft geleid tot een voor beide partijen unieke serie exclusieve 3D-filmpjes rondom het populaire boerderijdier Shaun het Schaap. Deze filmpjes komen via SpotPass beschikbaar voor Europese Nintendo 3DS-bezitters.

Het proces achter de totstandkoming van deze filmpjes is te zien in een speciale 2D-documentaire getiteld Raising the Baaaaa! Hierin volgt de kijker Shauns reis vanaf de conceptfase, via schemabord, storyboard en model tot de uiteindelijke 3D-aflevering op de Nintendo 3DS.

De video die vandaag wordt gelanceerd geeft een uniek kijkje achter de schermen. Bewonder de verbluffende detaillering van elk Aardman-personage en ontdek waarom het proces dat Aardman gebruikt om Shaun the Sheep te filmen zich zo goed leent voor de driedimensionale beelden van Nintendo 3DS. In de video kun je zien hoe elk personage is gemaakt, en krijg je een voorproefje op een binnenkort verschijnende aflevering waarin Shaun een beroemd personage van Nintendo nadoet.

Als onderdeel van de samenwerking tussen Nintendo en Aardman hebben de modelmakers van Aardman speciaal voor Shaun een mini-replica van Nintendo 3DS gemaakt. Dit perfect op schaal gemaakte systeem toont de vaardigheid en het oog voor detail die voor elke aflevering vereist zijn.

De exclusieve Raising the Baaaaa!-documentaire is te bekijken via deze link, terwijl je de avonturen van Shaun en de andere boerderijdieren kunt volgen via 15 gratis 3D-filmpjes die exclusief voor Nintendo 3DS zijn gemaakt. De vierde aflevering in de serie is deze week verschenen via SpotPass en kun je bekijken via Nintendo Video.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers