Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

Project Zero 2: Wii Edition in Europa verkrijgbaar op 29 juni

 26 apr. 2012
15:02
Zorg dat je bank ver genoeg van de muur staat om erachter te kunnen duiken, want Nintendo en TECMO KOEI GAMES lanceren in juni één van de engste horrorspellen uit de legendarische Project Zero-serie, exclusief voor het Wii-systeem. Met een geheel nieuwe bewegingsbesturing en nieuwe, innovatieve spelvarianten voor twee spelers, worden horrorfans met een liefde voor interessante uitdagingen op hun wenken bediend door Project Zero 2: Wii Edition. Dit spel wordt op 29 juni in Europa gelanceerd.

Project Zero 2: Wii Edition is een opnieuw gemaakte versie van het klassieke horrorspel Project Zero II: Crimson Butterfly en laat je met het meisje Mio en haar tweelingzus Mayu een mysterieus vervloekt dorp verkennen. Als Mayu een Crimson Butterfly diep het bos in volgt, probeert Mio haar terug te vinden, waardoor ze verzeild raken in een schijnbaar verlaten dorp. Als je de meisjes wilt helpen te ontsnappen uit het permanent in duisternis gehulde dorp, moet je de geheimen van een eeuwenoud ritueel ontrafelen.

Tijdens het verkennen van het duistere en onheilspellende dorp blijkt dat je niet alleen bent als de tweeling wordt aangevallen door de geesten van de voormalige bewoners. De geesten die door het dorp spoken kunnen alleen worden verslagen met de Camera Obscura, een mythisch wapen dat de geestenwereld kan beïnvloeden. Als er een geest in de buurt is, verschijnt boven in beeld een lampje dat aangeeft hoe ver hij van je is verwijderd. Een rood lampje wijst op een boze geest, een blauw lampje betekent dat de geest je niet vijandig gezind is. Pas op, want ze kunnen je ook van achteren aanvallen.

Om de boze geesten die in de schaduwen schuilen meer schade toe te brengen, moet je ervoor zorgen dat ze zich recht voor je bevinden en de schademeter zo ver mogelijk is opgeladen voordat je afdrukt. Wanneer je afdrukt op het moment dat een geest aanvalt, veroorzaak je nog meer schade en wordt de aanval verijdelt. Wanneer je een foto met de Camera Obscura maakt als de zoeker rood wordt, krijg je een bonus en breng je meer schade toe. Je kunt ook bonuspunten verdienen door verschillende geesten in hetzelfde schot te vangen.

Door in het dorp verschillende soorten film te vinden, kun je de basisschade van de Camera Obscura vergroten, terwijl je met aanpassingen van de lens speciale krachten kunt krijgen die je bijvoorbeeld helpen om combo’s te maken of geesten te vertragen. Met een speciaal Fatal Frame-combo kun je snel achter elkaar foto’s maken om boze geesten grote schade toe te brengen.

Project Zero 2: Wii Edition maakt gebruik van de unieke bewegingsbesturing van de Wii om je het gevoel te geven dat je echt in de spookachtige omgeving aanwezig bent. Richt je zaklamp met bewegingen van de Wii-afstandsbediening om elke centimeter van je omgeving te onderzoeken en geheimen en verborgen voorwerpen te vinden. Mocht de angst je naar de keel vliegen op het moment dat je je hand uitsteekt om een deur te openen of een voorwerp op te pakken, kun je je hand terugtrekken door de A-knop los te laten. Deze nieuwe functie kun je ook gebruiken om eventuele geesten te ontwijken die willen voorkomen dat je een voorwerp pakt. Wees dus bij alles wat je doet voorzichtig, je weet nooit wat er vanuit de duisternis op je afkomt.

Nieuw in Project Zero 2: Wii Edition is de Haunted House-stand, een ware beproeving van je moed met angstwekkende gruwelen om elke hoek. In deze spelvariant beweeg je met de Nunchuk langs rails vooruit, zoals in het spookhuis op een kermis, terwijl je met de Wii-afstandsbediening je zaklamp kunt bewegen om de omgevingen te verkennen. Om elke hoek wordt je verrast met steeds engere situaties en plotseling in beeld springende spoken.

Voor nog meer griezelplezier kan een tweede speler je de stuipen op het lijf jagen door te bepalen wanneer de geesten verschijnen en welke geluiden uit de luidspreker van je Wii-afstandsbediening komen. Het ultieme doel in deze spelstand is om je zó bang te maken met onverwachte gebeurtenissen dat je opspringt uit je stoel.

Wanneer je het aandurft om vervloekte geesten te bestrijden met de Camera Obscura in de klassieke Story Mode en de nieuwe, innovatieve spelstand Haunted House, ga je onvergetelijke avonturen beleven als Project Zero 2: Wii Edition op 29 juni in Europa wordt gelanceerd.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers