Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 39

Megaevolutie transformeert Pokemon op geheel nieuwe wijze in Pokémon X en Pokémon Y

  9 aug. 2013
16:05
Megaevolutie kan omschreven worden als een evolutie die alle andere evoluties overtreft. Het is een nieuwe, ontzagwekkende transformatie die bepaalde Pokemon tijdens gevechten in de met spanning verwachte videospellen Pokemon X en Pokemon Y kunnen ondergaan. Pokemon die megaevolueren, kunnen verborgen krachten en reserves aanspreken die bij hun gewone evoluties nooit tot uiting zijn gekomen. Hierdoor krijgen spelers met een megageëvolueerde Pokémon een beslissend voordeel. Megaevolutie geeft gevechten tussen Pokemon een heel nieuw karakter en vormt de opmaat tot een transformatie die de Pokemon-wereld nog niet eerder heeft gezien.

Pokemon zoals Mega-Mewtwo en Mega-Lucario zullen tijdens een gevecht de kracht van megaevolutie gebruiken. Hierdoor verandert hun uiterlijk en nemen hun statistieken toe. Dit geeft Trainers een belangrijk voordeel ten opzichte van hun tegenstanders. Sommige Pokemon die megaevolueren, kunnen tijdens het vechten zelfs hun Ability of type veranderen. Alleen bepaalde Pokemon kunnen onder bepaalde omstandigheden megaevolueren. In tegenstelling tot een gewone evolutie treedt megaevolutie uitsluitend tijdens een gevecht op. Zodra het gevecht voorbij is, keert de megageevolueerde Pokemon weer naar zijn normale toestand terug. Voor megaevolutie is een specifiek voorwerp vereist: een zogenaamde Mega Stone. Mega Stone zijn speciale stenen die bestaan voor alle Pokemon die kunnen megaevolueren. Elk van deze stenen is genoemd naar de Pokemon waaraan hij kracht verleent. Lucarionite Mega Stone bijvoorbeeld helpt Lucario te megaevolueren. Mega Stone zijn in de hele regio Kalos verborgen, en spelers moeten de stenen vinden om de ongelooflijke kracht van megaevolutie vrij te maken.

Blazikenite, een van de Mega Stone, kan niet gevonden worden als Pokemon X of Pokemon Y op de gewone manier gespeeld wordt. Spelers van de nieuwe spellen moeten aan een speciaal, tijdelijk wifi-verspreidingsevenement via Nintendo Network deelnemen om een Torchic te krijgen die een Blazikenite Mega Stone vasthoudt. Op deze wijze kunnen spelers de hand leggen op de Blazikenite Mega Stone wanneer de nieuwe spellen worden gelanceerd.

Op 12 oktober, dezelfde dag dat Pokemon X en Pokemon Y wereldwijd voor de systemen in de Nintendo 3DS-familie geďntroduceerd worden, gaat dit verspreidingsevenement van start en het duurt slechts kort. Spelers moeten de Torchic die ze via het evenement krijgen, evolueren tot Combusken en uiteindelijk tot Blaziken om de kracht van deze Mega Stone te kunnen gebruiken en Blaziken tot Mega-Blaziken te kunnen megaevolueren.

De Torchic die bij het verspreidingsevenement is verkregen, heeft ook de Hidden Ability Speed Boost. Dit is een bijzonder krachtige Ability waarmee de snelheid van een Pokemon na elke beurt wordt verhoogd. Via dit tijdelijke evenement kunnen spelers een Torchic met Speed Boost krijgen. Hij wordt ongelooflijk doeltreffend zodra spelers Blaziken tot Mega-Blaziken megaevolueren.

Een gloednieuwe methode om Pokemon te trainen: Super Training!

In Pokemon X en Pokemon Y wordt Super Training of S.T. geďntroduceerd. Hiermee kunnen spelers hun Pokemon sterker maken wanneer ze niet in gevecht zijn. Via het touchscreen van hun Nintendo 3DS-systeem kunnen spelers hun Pokemon laten deelnemen aan Super Training activiteiten. Hierdoor nemen de basisstatistieken van een Pokemon toe. De basisstatistieken zijn de onderliggende waarden van de volgende statistieken: HP, Attack, Defense, Sp. Atk, Sp. Def en Speed.

Bij een van de trainingsactiviteiten van Super Training krijgen Pokemon te maken met enorme Pokemon-vormige Balloon Bots in een virtuele ruimte. Elke partij moet proberen ballen in het doel van de tegenstander te schieten. Via de draaiknop en het touchscreen kunnen spelers schoten van de Balloon Bots blokken en zelf proberen te scoren. Deze functie biedt spelers niet alleen veel actie en spektakel, maar verhoogt ook de basisstatistieken van hun Pokemon en maakt ze daardoor sterker.

Als spelers de basisstatistieken van hun Pokemon op een minder competitieve manier willen verhogen, kunnen ze via Core Training stootzakken kiezen die ze door de voltooiing van Super Training activiteiten hebben verdiend. Hiermee kunnen ze de Pokemon uit hun team zelfstandig laten trainen om hun statistieken te verhogen. Door tijdens een Core Training sessie op het touchscreen te tikken, kunnen spelers er ook voor zorgen dat de basisstatistieken van hun Pokemon toenemen. In het hoofdscherm van Super Training kunnen spelers op elk gewenst moment zien hoe hun Pokemon het er bij Core Training afbrengen.

Vanmorgen heeft The Pokemon Company International nog meer tot nu toe onbekende Pokemon bekendgemaakt die spelers in de regio Kalos tegenkomen.

• Door radiogolven uit te zenden met zijn antennevormige snorharen kan de nieuwe Pokemon Dedenne (type Electric en Fairy) communiceren met bondgenoten die ver weg zijn. Hij kan ook zijn staart in een stopcontact steken om er elektriciteit uit te halen. Cheek Pouch, zijn Ability, is nieuw in Pokemon X en Pokemon Y. Als een Pokemon met deze Ability tijdens een gevecht een bes eet, haalt hij niet alleen voordeel uit de bes zelf, maar krijgt hij ook nog HP terug. Dedenne kan Nuzzle leren, een nieuwe aanval van het type Electric. Hij ziet er schattig uit wanneer hij met zijn volledig geladen wangen een doelwit besnuffelt. Maar vergis je niet, want hij is erg gevaarlijk! Nuzzle verlamt zijn tegenstander eerst en brengt hem vervolgens schade toe.

• Bunnelby is een nieuwe Pokemon (type Normal) die met zijn grote, schopvormige oren een hol in de grond graaft. Zijn oren zijn zo sterk dat ze dikke boomwortels door kunnen hakken. Hiermee moet je tijdens een gevecht goed rekening houden. Bunnelby kan Dig leren, een aanval van het type Ground. Bij het eerste gebruik van deze aanval verschuilt de gebruiker zich onder de grond; bij het tweede gebruik valt hij aan! Een Pokemon kan Dig in Double Battles eerst gebruiken om een aanval van zijn teamgenoot te ontwijken en vervolgens om zijn tegenstanders schade te berokkenen.

• Het is nu bekend dat Skiddo tot de al eerder gepresenteerde Gogoat evolueert. Er wordt beweerd dat de vriendelijke Skiddo (type Grass) de eerste Pokemon is die bij de mensen woont. Hij vindt het daarom niet erg om mensen of voorraden op zijn rug te dragen. Door de manier waarop zijn berijders zijn horens vasthouden, kan Skiddo hun gevoelens lezen. Hij kan Leaf Blade leren, een aanval van het type Grass. Bij deze aanval zwaait de gebruiker met een scherp blad en snijdt hiermee als met een zwaard.

De introductie van Gym Leader Korrina

Korrina is de Gym Leader van Shalour City, een kuststad die bekend staat om zijn prachtige uitzicht. Hier bevindt zich ook het Tower of Mastery, dat in verband schijnt te staan met megaevolutie. Er wordt gezegd dat Korrina, die haar Pokemon steeds sterker probeert te maken, de sleutel tot megaevolutie is. Verder moet nog vermeld worden dat Gym Leader Korrina geweldig kan rolschaatsen.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 10-2018
Laatste actieve gebruikers