Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137

Football Manager 2014 verschijnt 31 oktober

 13 sep. 2013
16:37
Sports Interactive en SEGA Europe Ltd. hebben vandaag aangekondigd dat Football Manager 2014 vanaf donderdag 31 oktober verkrijgbaar zal zijn voor het grote publiek. Het spel, de meest uitgebreide en technisch meest geavanceerde release in de geschiedenis van de serie, is verkrijgbaar voor de pc, Mac en Linux.

Net als bij de release van vorig jaar krijgen fans die bij een deelnemend verkoopkanaal een exemplaar van FM 2014 reserveren eerder toegang tot een volledig speelbare bètaversie van het spel, die ongeveer twee weken vóór de officiële releasedatum verkrijgbaar zal zijn. Carrières die in deze bètaversie worden gestart, gaan door in het volledige spel. In de Benelux is deze actie onder andere verkrijgbaar bij bol.com, GameMania en Free Record Shop.

“Mensen vragen ontzettend vaak naar de releasedatum op Twitter, maar we kondigen alleen een datum aan als we ook zeker weten dat we hem gaan halen”, aldus Miles Jacobson, Studio Director van Sports Interactive. “We zijn nu op dat punt aangekomen, dus ik kan met groot genoegen 31 oktober als releasedatum aankondigen. Daarnaast zijn er nu veel meer verkoopkanalen die reserveerders de kans bieden om de bètaversie van het spel twee weken vóór de officiële releasedatum van Football Manager 2014 te spelen.”

Veel belangrijke functies in het spel worden onthuld in een serie videoblogs. Deze worden tot de releasedatum elke vrijdag uitgebracht op de officiële website (www.footballmanager.com).

Meer informatie over de meer dan 1000 nieuwe en verbeterde functies in het spel wordt de komende weken tevens onthuld via Facebook (facebook.com/officialfootballmanager) en Twitter, zowel via het Football Manager-account (@FootballManager) als via Miles Jacobson (@milesSI).

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2018
Laatste actieve gebruikers