Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 613

WWE 2K15 nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One

 21 nov. 2014
15:25
2K heeft vandaag aangekondigd dat WWE 2K15, de nieuwste toevoeging aan de vooraanstaande WWE gamefranchise, nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4 en Xbox One. WWE 2K15 voor PlayStation 4 en Xbox One is de meest authentieke WWE game ooit, inclusief geweldige graphics, significante gameplay-updates en een rijk roster met WWE Superstars, Divas en Legends én de verhaal gedreven 2K Showcase en de gloednieuwe MyCareer-modus. WWE 2K15 is bovendien de eerste release die tot stand is gekomen door een nauwe samenwerking tussen ontwikkelaars Visual Concepts en Yuke’s.

“WWE 2K15 voor de PlayStation 4 en Xbox One tilt de franchise naar een geheel nieuw niveau,” aldus Greg Thomas, President van Visual Concepts. “De next-generation consoles geven ons de mogelijkheid om gameplay, authenticiteit en realisme te creëren, zoals nooit eerder is vertoond in een WWE game. Daarmee kunnen we ook de basis leggen voor een veelbelovende toekomst. Grote verbeteringen in de gameplay, de ervaring van historische rivaliteit in 2K Showcase en onze eerste uitstap richting een omvangrijke carrièremodus met MyCareer, zorgen ervoor dat we met veel plezier de fans een indrukwekkende WWE game-ervaring kunnen bieden.

WWE 2K15 gaat gepaard met een geheel nieuwe gameplay-ervaring, die ontwikkeld is om de franchise naar een hoger niveau te tillen, terwijl de ervaring van het kijken naar WWE op televisie en tijdens live events accuraat wordt weerspiegeld. Nieuwe animaties die zijn ontwikkeld in een authentieke WWE ring, een nieuwe integratie voor chain wrestling, strategische stoten, een nieuwe mechaniek voor het uithoudingsvermogen en een vernieuwde on-screen display die gezondheid, momentum en uithoudingsvermogen van de speler weergeeft, zorgen voor een drastische verandering in de gameplay. Nieuwe gepatenteerde scantechnologieën voor hoofd en lichaam, zetten de WWE Superstars, Divas en Legends zeer realistisch neer. Ondertussen voorzien WWE Hall of Famer Jerry “The King” Lawler en WWE commentator Michael Cole de actie van commentaar, waarbij meer dan vijf keer zoveel opnames worden gebruikt als in voorgaande jaren. Daarnaast helpen ook veranderingen op het gebied van presentatie, zoals licht en camerahoeken, WWE 2K15 de meest realistische simulatie in de franchise ooit te maken.

Verscheidene favoriete modi van de fans keren terug in WWE 2K15, waaronder Creation Suite, Universe Mode en de verhaal gedreven modus voor één speler, 2K Showcase. In deze modus laat 2K Showcase spelers twee WWE rivaliteiten herleven – Triple H vs. Shawn Michaels (2002-2004) en John Cena vs. CM Punk (2011-2013) – door middel van 33 verschillende wedstrijden met video’s in documentairestijl met klassieke WWE beelden, authentiek WWE Superstar commentaar en filmische scènes. Met extra historische opdrachten speel je nieuwe WWE Superstars- en Championship-titels vrij, evenals alternatieve entree- en ringuitrusting, die kunnen worden gebruikt in andere modi in WWE 2K15. Drie additionele verhaallijnen voor 2K Showcase zullen via het WWE 2K15 Season Pass Program beschikbaar komen, waaronder de rivaliteit tussen Randy Orton en Christian in 2011, topwedstrijden voor WWE Superstar Mark Henry en de carrière van WWE Hall of Famer Ultimate Warrior.

Voor de eerste keer in de historie van de franchise,introduceert WWE 2K15voor PlayStation 4 en Xbox Oneook een nieuw element in de gameplay door middel van een carrière gedreven modus – MyCareer – waar met toekomstige titels op voortgebouwd zal worden. In MyCareer beginnen spelers hun reis in het WWE Performance Center, waar hoofdtrainer Bill DeMott als mentor dient. Spelers strijden verder in NXT, waar ze een hoop huidige en toekomstige WWE Superstars ontmoeten, waaronder Rusev, Bo Dallas, Adrian Neville, Sami Zayn en Corey Graves. Na het strijden in NXT, zullen spelers zich bij het hoofdrooster van de WWE voegen en daar gaan voor het ultieme doel: het winnen van de WWE World Heavyweight Championship. Al met al biedt MyCareer een meeslepende gameplay-ervaring met een enorme replaywaarde, vooral als spelers de modus ervaren als favorieten van de fans en breken met de regels.

De ervaring in WWE 2K15 wordt compleet gemaakt met een roster met gevestigd en aanstormend talent. Naast cover Superstar en maker van de in-game soundtrack van WWE 2K15, John Cena, zijn ook WWE Superstars Dwayne “The Rock” Johnson, Undertaker, Randy Orton, Triple H en WWE Hall of Famer Stone Cold Steve Austin aanwezig, evenals vele aanstormende WWE Superstars, waaronder Bray Wyatt, Cesaro, Roman Reigns, Seth Rollins en Dean Ambrose. Naast MyCareer, zullende downloadbare content en het Season Pass Programma ook Paige introduceren (exclusief verkrijgbaar door de Season Pass aan te schaffen), Adam Rose, Emma en NXT Superstars The Ascension (Konnor™ en Victor)

WWE 2K15 is gezamenlijk ontwikkeld door Yuke’s en Visual Concepts, een 2K studio, en is door PEGI goedgekeurd voor 16 jaar en ouder. WWE 2K15 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast is WWE 2K15 reeds verkrijgbaar voor PlayStation 3 en Xbox 360.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers