Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 160

RIDE krijgt langverwachte releasedatum

 14 jan. 2015
14:30
Koch Media Benelux en Milestone s.r.l., wereldmarktleider in de ontwikkeling van motorracegames, kondigen vandaag de officiele release-datum aan van RIDE, Milestone's allereerste eigen IP. RIDE zal vanaf 20 maart 2015 verkrijgbaar zijn voor Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, het Xbox 360 games- en entertainmentsysteem van Microsoft, Windows PC, PlayStation 4 and PlayStation.

Milestoneís ontwikkelingsstudioís in ItaliŽ zijn teruggekeerd naar de tekentafel en breken alle regels om een scala aan nieuwe ideeŽn te introduceren binnen de virtuele racewereld met hun allereerste eigen IP. RIDE biedt spelers de mogelijkheid om meer dan 100 motoren te ervaren binnen 4 verschillende categorieŽn Ė Superbikes, Supersports, Naked, en Historical Bikes Ė en neemt hen op volle toeren mee naar een grote verscheidenheid aan stads-, land-, en historische circuits van over de hele wereld van het motorracen. RIDE bevat ongekende mogelijkheden voor het personaliseren van voertuigen en rijders, waarmee spelers een groot scala aan opties hebben waarmee de gameplay lang fris en spannend blijft. RIDE is een ervaring die zowel spelers als rijders meeneemt op de lange weg van de ware motorrijder.

RIDE is momenteel in ontwikkeling bij Milestone in ItaliŽ, en is 20 maart 2015 verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox 360, Windows PC, PlayStation 3 en PlayStation 4.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 01-2020
Laatste actieve gebruikers