Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 143

Call of Duty: Advanced Warfare onthult eerste nieuwe uitbreiding: Havoc

 14 jan. 2015
19:48
De eerste DLC pack bij Call of Duty: Advanced Warfare, Havoc komt op 27 januari exclusief voor de Xbox One beschikbaar op Xbox LIVE.

De DLC Call of Duty: Advanced Warfare Havoc bevat vier nieuwe multiplayer maps. Ook krijgen spelers toegang tot het veelzijdige wapen, de AE4 directed energy assault rifle. Verder is er de AE4 Widowmaker custom variant plķs een nieuwe Zombies cooperative mode genaamd Exo Zombies. Hierin beleef je een avontuur door de ogen van vier werknemers van het bedrijf Atlas. Ze worden gespeeld door John Malkovich (In the Line of Fire, RED, Burn After Reading), Bill Paxton (Aliens, Titanic, Edge of Tomorrow), Rose McGowan (Planet Terror, Scream) en Jon Bernthal (Fury, The Walking Dead). De acteurs geven hun stem aan de vier karakters en zo wordt een ervaring gecreŽerd die ongeŽvenaard is in Call of Duty: Advanced Warfare. Het geheime onderzoekslab van Atlas wordt nooit meer hetzelfde nadat een DNA-bioweapon heeft huisgehouden. Een bloeddorstige en vraatzuchtige horde mutanten is los en het personeel van Atlas moet rennen voor hun leven. De evacuatie mislukt en vier overlevenden moeten, hoewel ongetraind en totaal onvoorbereid, het hoofd bieden aan een roedel met de bruutste mutanten ooit. De Exo Zombies co-op mode culmineert in een werkelijk unieke ervaring en dit maak je voor het eerst mee in de Havoc DLC pack.

ďDe respons op Call of Duty: Advanced Warfare was waanzinnig en gezien de creativiteit en gameplay variety in Havoc zal dat na 27 januari niet anders zijn,Ē zegt Michael Condrey, Co-Founder en Studio Head bij Sledgehammer Games. ďOns hele team kijkt ontzettend uit naar de release van Havoc en we zijn klaar om op deze manier een heel seizoen door te knallen met allerlei extra DLC-packs,Ē voegt Glen Schofield aan, Co-Founder en Studio Head van Sledgehammer Games.

De verschillende multiplayer maps van Havoc zijn:

ē Core: In de Gobi-woestijn bieden de ruÔnes van een verwoeste kerncentrale het macabere decor van een high-octane warzone. Omringt door wrakken leg je je vijanden om. Dat kan in long-range combat ůf je kiest ervoor om up-close and personal de strijd aan te gaan in de tunnels rondom de centrale turbine.
ē Urban: Bereid je voor op brute, high-speed combat in Dallas Ward 3. In een futuristische mega-structure zit je goed voor een close-quarters free-for-all. Alle mogelijkheden van het exoskeleton komen werkelijk ultiem tot hun recht.
ē Sideshow: In de schaduw van de Devilís Tower, Wyoming, is het in een verlaten herberg behoorlijk naargeestig. Baan je een weg via close-quarters battles of ga naar buiten om, via de lange zichtlijnen vanuit de mijnbouwinstallaties in de omgeving, je slag te slaan. Gebruik de map-based scorestreak om de lichten en muziek van een feesttent te activeren.
ē Drift: Een idyllisch skigebied hoog in de Rocky Mountains wordt omgetoverd totÖ ja, tot wŠt? Je neemt een kijkje in het glazen observatiedek of maakt een ritje in de draaimolen om zo een 360 graden-bloedblad af te leveren. Handig ook dat map-altering timed event, waarmee je een lawine vol sneeuw en puin opwekt waarmee je je tegenstanders desoriŽnteert.
Call of Duty: Advanced Warfare Havoc komt op 27 januari eerst exclusief beschikbaar op Xbox LIVE. Microsoft Season Pass houders hebben ook direct toegang tot de Havoc DLC Pack bonus wapens: de AE4 directed energy assault rifle en de custom versie daarvan, de AE4 Widowmaker.

Call of Duty: Advanced Warfare werd ontwikkeld door Sledgehammer Games en Raven Software voor Xbox One, PlayStation 4 en PC, en is beschikbaar via digitale download. Een current gen versie van Xbox 360 games en PlayStation 3 wordt ontwikkeld door High Moon Studios.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 01-2020
Laatste actieve gebruikers