Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 323

Beste Call of Duty teams komen samen in Los Angeles voor de Call of Duty Championship, Presented by Xbox

 27 mrt. 2015
17:07
De derde editie van het jaarlijkse Call of Duty® Championship presented by Xbox is van start. Hoogste tijd om in te zoomen op het grootste eSports first person action toernooi ter wereld, dat plaatsvindt in Los Angeles. Vanaf vandaag tot en met zondag ontvangen Activision en Sledgehammer Games in samenwerking met Xbox de 32 meest getalenteerde Call of Duty®: Advanced Warfare multiplayer profteams ter wereld. Head-to-head spelen ze op de Xbox One om de titel van “Call of Duty World Champions” én een deel van de totale prijzenpot van 1 miljoen dollar.

Via de livestreams op Xbox Live, CallofDuty.com en MLG.tv (plus wereldwijd nog enkele andere partners) zit je bovenop de actie. Het hoogtepunt van het toernooi is op zondag 29 maart als de livestream van de finale om 23:00 uur CET begint. Je kunt die volgen op het Xbox Live Dashboard (in de deelnemende regio’s).

Als je zondag afstemt op de livestream van de Call of Duty Championship, presented by Xbox maak je tevens de wereldpremière mee van de nieuwe live gameplay Call of Duty: Advanced Warfare Ascendance DLC pack. Ook zie je de nieuwe trailer van Infected, de volgende episode van Exo Zombies. Ascendance biedt 4 nieuwe, spannende multiplayer maps, de ontzagwekkende OHM lichtmachine annex gun/shotgun hybride, de custom variant de OHM Werewolf, de splinternieuwe Exo Grapple playlist (die de Exo Grapple multiplayer introduceert) en Infected, de laatste aflevering van Exo Zombies. Ascendance komt op 31 maart als eerste op de Xbox Live beschikbaar.

“We hebben een geweldige Call of Duty community,” zegt Rob Kostich, senior vice president, Call of Duty, Activision Publishing. “De community is heel uiteenlopend: van gamers die gewoon plezier willen hebben met hun vrienden, tot gamers die op het hoogste niveau willen wedijveren op de Call of Duty Championship. Het bewijst dat onze developers een ervaring kunnen creëren, die voor iedereen leuk is om te spelen en die tegelijk fantastisch is om naar te kijken. Dit weekend staat Call of Duty: Advanced Warfare in het centrum van de aandacht als de beste gamers ter wereld hun kunsten tonen. In four-player teams gaat het het hele weekend hard tegen hard. We kijken reikhalzend uit naar alle actie en, natuurlijk, naar de uiteindelijke winnaars.”

De 32 deelnemende teams zijn afkomstig van 5 continenten en uit 11 landen. In kwalificatierondes hebben zij hun regionale competities gewonnen, die georganiseerd werden door de professionele competitive gaming organisaties als Major League Gaming (MLG), Gfinity en de Australian Cyber League (ACL).

De Call of Duty Championship, presented by Xbox start met 8 groepen die allemaal uit 4 teams bestaan. De beste 2 teams van elke groep gaan door naar de eerste eliminatieronde. De beste van de 8 winnende teams krijgt 400.000 dollar uit de totale prijzenpot van 1 miljoen dollar wint. De overige 7 teams ontvangen aflopende prijzen, die variëren van 200.000 dollar voor de 2e plaats tot 25.000 dollar voor de 8e plaats. Meer details over de Call of Duty Championship, presented by Xbox van 2015, inclusief het complete reglement en alle voorschriften, de Call of Duty: Advanced Warfare maps, livestream informatie, de verdeling van de prijzen en meer is te vinden op https://CallofDuty.com/esports.

Naast het hoofdtoernooi wordt er in Los Angeles een drukbezocht demonstratietoernooi gespeeld. Hierin voeren American Football-spelers Golden Tate and Demaryius Thomas elk een team aan, dat bestaat uit een eSports prof, een internetpersoonlijkheid en een fan die rechtstreeks uit het publiek wordt geplukt. De teams spelen tegen elkaar op de nieuwe maps van het binnenkort te verschijnen Ascendance DLC pack. Het winnende team zal 100.000 dollar schenken aan de Call of Duty Endowment, een liefdadigheidsinstelling die werkloze Amerikaanse oorlogsveteranen helpt om terug te keren op de arbeidsmarkt.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 03-2020
Laatste actieve gebruikers