Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 203

Tomodachi Life vanaf oktober verkrijgbaar

 23 jul. 2015
17:20
In oktober introduceert Nintendo Benelux het Japanse fenomeen Tomodachi Life in het Nederlands, exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen. De centrale vraag in dit spel is: wat gebeurt er als al je favoriete personen als Mii-personages samen op een eiland leven?
Het Japanse “Tomodachi” betekent “vriend”. Vrienden vormen het hart van dit spel. Tomodachi Life stopt je sociale leven in je broekzak met daarin alle mensen die je kent, zoals je vrienden, ouders, leraren, idolen en vergeet vooral jezelf niet. Al die bekende gezichten verschijnen in het spel als Mii-personages, de zelfgemaakte poppetjes die Nintendo introduceerde voor het Wii-systeem in 2006.

De Mii-personages creëer je in het spel compleet met eigen stem en persoonlijkheid. En natuurlijk gebeuren er verrassende dingen als de Mii-personages hun eigen gangetje gaan! Spelers worden de regisseurs van de levens van hun Mii-personages en helpen hun eilandbewoners met hun soms dramatische zoektocht naar liefde en geluk. Bijna alles is mogelijk in Tomodachi Life. Zorg dat een vriendschap in een romance verandert en help een handje bij het daaruit volgende huwelijksaanzoek. Pas op de kinderen van een getrouwd stel en laat ze als ze oud genoeg zijn de wijde wereld verkennen.

Tomodachi Life introduceert zestien persoonlijkheidstypes die bepalen hoe een Mii-personage handelt, reageert en samenleeft met de andere Mii-personages op het eiland. Gedragen de Mii-personages van je vrienden en familie zich net als in het echt, of zullen hun acties je verrassen? Personaliseer je Mii-personages met de vele soorten kleding, hoofddeksels en meubels in de winkels, die elke dag andere spullen aanbieden. Steek het Mii-personage van je vader in een strak pak of dinosauruskostuum, of decoreer het appartement van je beste vriendin zodat ze zich op een tropisch strand waant. Geef je Mii-personages voorwerpen en als je geluk hebt krijg je er een schat voor terug!

Het eiland zelf is rijk aan activiteiten en bestemmingen. Het zit vol winkels en plaatsen waar Mii-personages elkaar graag ontmoeten. Iedereen op het eiland woont in het ruim opgezette Mii-appartementengebouw. Koop in de supermarkt het eten waar je Mii-personages blij van worden of kijk wat ze beleven in het pretpark, met allerlei shows en attracties. Misschien krijg je in het café wel smeuïge roddels te horen of ga je naar de concerthal om je Mii-personages te horen rocken op nummers met teksten die je zelf hebt geschreven. Er is zelfs een Mii-nieuwsdienst die je op de hoogte houdt van alle nieuwtjes en maffe ontwikkelingen op het eiland.

Spelers kunnen op elk moment foto’s maken van de maffe gebeurtenissen in het spel. Deze foto’s kun je direct vanuit het spel plaatsen op Facebook, Twitter of Tumblr om iedereen ervan te laten genieten… want als je een relatie krijgt met je favoriete idool is het natuurlijk moeilijk dat voor jezelf te houden!

Tomodachi Life – het unieke en hilarische fenomeen uit Japan – is in Europa al goed voor meer dan 1,5 miljoen verkochte exemplaren. Het spel verschijnt nu ook in het Nederlands in oktober 2015, exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen in winkels, of als digitale versie in de Nintendo eShop.

   


Totaal aantal stemmen: 0

Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers