Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 630

TT Isle Of Man aangekondigd

 15 apr. 2016
17:55
Bigben Interactive, een toonaangevende Franse uitgever, kondigt met trots een samenwerking aan met de Isle of Man Government Department of Economic Development, voor de productie van een gloednieuw motorspel over een van de beroemdste en meest heldhaftige race-evenementen: de Isle of Man TT-races.

De nieuwe TT Isle of Man-videogame wordt ontwikkeld door Kylotonn Games, een Franse ontwikkelingsstudio voor racegames die bekend is geworden met WRC 5, de officiële videogame voor het World Rally Championship van 2015, geprezen door de game-industrie en Ping Award-winnaar in de categorie Best Console Game of the Year.

Bigben Interactive en Kylotonn zijn al begonnen met een programma voor de evaluatie, registratie en digitale mapping van de TT Mountain Course van 37¾ mijl, die volledig over afgesloten openbare wegen loopt. De TT Races worden algemeen erkend als een van de meest toonaangevende motorsportevenementen ter wereld en worden al sinds 1907 gehouden op het eiland Man.

David Cretney MLC, de politieke vertegenwoordiger voor Tourism and Motorsport van de Department of Economic Development, verklaart:
“De samenwerking tussen Bigben Interactive en de overheid van het eiland Man is niet alleen een kans om extra commerciële inkomsten te genereren, maar ook om het profiel van de TT Races te vergroten en een bredere, jongere demografie aan te spreken, samen met een geweldige partner in de game-wereld.”

“Ons team werkt nu al meerdere jaren samen met de ontwikkelaars van Kylotonn om de beste representaties te maken van de meest spectaculaire race-evenementen, zoals de Isle of Man TT-races en het World Rally Championship”, aldus Benoît Clerc, Head of Software bij Bigben Interactive. “Door de iconische 37¾ mijl van de race een op een tot leven te brengen, weten we zeker dat alle motorfans de snelheid en de spanning van de Isle of Man TT-races daadwerkelijk zullen voelen”, concludeert Benoît Clerc.

TT Isle Of Man – Ride on the Edge, dat wordt uitgebracht in 2017, bevat veel toonaangevende teams en coureurs die digitaal tot leven worden gebracht om een nauwkeurige representatie te vormen van hun teamliveries en motorfabrikanten. Het spel wordt uitgebracht voor de nieuwste generatie consoles en pc.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 05-2019
Laatste actieve gebruikers