Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 337

Nintendo & Humble introduceren gloednieuwe Humble Friends of Nintendo Bundle

 28 apr. 2016
07:35
Humble Bundle, Nintendo of America, Nintendo of Europe en Nintendo of Australia hebben hun krachten gebundeld voor de Humble Friends of Nintendo Bundle, een nieuw selectie games voor de Nintendo 3DS-systemen en Wii U waarvoor mensen een bedrag betalen wat ze willen. Een deel van de opbrengst gaat naar de goede doelen SOS Kinderdorpen Internationaal en Code.org.

De Humble Friends of Nintendo Bundle bestaat uit een selectie digitale titels van Nintendo’s toegewijde ontwikkelaars en uitgevers, inclusief Capcom, SEGA, Nordic, Atlus, GalaxyTrail, WayForward, KnapNok Games en Vblank Entertainment. Andere uitgevers worden op een later moment van deze promotie bekendgemaakt, wanneer nieuwe titels worden toegevoegd.

Net als bij eerdere bundels, zijn er drie aanschafopties voor de Humble Friends of Nintendo Bundle. Klanten kunnen $1 USD of meer betalen voor digitale versies van Retro City Rampage: DX voor de Nintendo 3DS, Affordable Space Adventures voor de Wii U, Shantae and the Pirate's Curse voor de Nintendo 3DS en Wii U, en een kortingscode voor 10% korting op Humble Monthly voor nieuwe leden.

Wie voor de bundel meer betaalt dan de gemiddelde prijs, zoals die op moment van aanschaf op de Humble-website is aangegeven, ontvangt ook digitale versies van Freedom Planet voor de Wii U, Rhythm Thief & the Emperor's Treasure voor de Nintendo 3DS, Citizens of Earth voor de Nintendo 3DS of Wii U (de klant kiest het platform), en een exclusief Retro City Rampage: DX Nintendo 3DS HOME menu-thema dat nergens anders te krijgen is.

Iedereen die $13 USD of meer betaalt, ontvangt al het bovenstaande, plus digitale versies van Super Street Fighter IV: 3D Edition voor de Nintendo 3DS en Darksiders II voor de Wii U.

Aanvullende digitale titels worden tijdens de promotie onthuld op 3 mei 2016 om 20:00 uur en zijn voor alle klanten die op het moment van aanschaf meer dan het gemiddelde betaalden. Fans kunnen Humble Bundle volgen op Twitter en Facebook voor de onthulling van deze titels.

Zoals bij alle Humble Bundles, kunnen klanten kiezen hoe de opbrengst van hun aanschaf wordt verdeeld tussen de deelnemende ontwikkelaars en goede doelen.

De Humble Friends of Nintendo Bundle eindigt op dinsdag 10 mei om 20:00 uur.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content