Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 360

Total War: WARHAMMER is nu verkrijgbaar

 24 mei. 2016
17:43
Met veel plezier maken SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. bekend dat Creative Assembly’s epische fantasy strategy game, Total War: WARHAMMER, nu verkrijgbaar is voor Windows PC. Total War: WARHAMMER is gebaseerd op de beroemde Warhammer Fantasy Battle tabletop wargame van Games Workshop. Dit eerste deel van een nieuwe trilogie levert de magie en het mysterie van de Old World op een voorheen onvoorstelbare schaal!

Total War: WARHAMMER brengt de franchise voor de allereerste keer naar het rijk van de high fantasy voor vele vernieuwingen en compleet nieuwe regels. Gigantische gedrochten, vliegende wezens, monsterlijke infanterie en tovenaars met donkere en vernietigende krachten betreden het slagveld voor grootschalige realtime tactische gevechten. Op de Grand Campaign map zijn sluwe plannen, diplomatie en grote vaardigheid vereist om je rijk uit te breiden en je onderdanen tevreden te houden. Kies uit een van de vier startfacties en acht legendarische helden, bouw je leger op en verpulver de vijand.

Verenig je de Greenskin hordes onder één vlag en rijt je de Old World uiteen? Of bundel je de krachten van de Empire onder Karl Franz om het rijk van de vernietiging te redden? Open je het oude Book of Grudges van de dwergen om met vernietigend kannonenvuur wraak te nemen op oude vijanden? Of wek je legioenen doden tot leven met de Vampire Counts, om overal waar je gaat verval en verrotting te brengen? Wat je ook beslist, de dreiging van Chaos wordt elke beurt sterker voelbaar, vroeg of laat moet je je aandacht richten op de gevreesde Northern Wastes en een macabere nieuwe vijand die dreigt de wereld te verslinden.

“Als je denkt aan het samengaan van twee geweldige Britse franchises, kun je geen betere match bedenken dan Total War en Warhammer,” zegt Total War: WARHAMMER Project Lead, Ian Roxburgh. “Tientallen jaren aan verhalende fantasy smelt samen met 15 jaar RTS-ervaring, en zoals beloofd hebben we dit alles tot leven gebracht op een nooit eerder getoonde manier.”

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2019
Laatste actieve gebruikers