Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 200

EA kondigt meer aan voor The Vault

 13 jul. 2016
05:32
Origin Access-leden genieten al van meer dan 25 PC-games in The Vault, kunnen nieuwe EA-games als eerste proberen met Play First-proefversies, én krijgen 10% korting op Origin. Vanaf vandaag en gedurende de komende maanden kunnen Origin Access-leden uitkijken naar nieuwe games van EA en andere ontwikkelaars — en dat alles voor maar €3,99 per maand.

Vanaf vandaag kunnen Origin Access-leden onbeperkt Need for Speed en Unravel spelen, want beide EA-titels verschijnen vandaag in The Vault.

Leden kunnen hun rides naar hartenlust tunen en tweaken voordat ze de straten van Ventura Bay op gaan in Need for Speed.
Ga met Yarny op avontuur in deze physics-gebaseerde puzzelplatformer. Maak slim gebruik van je garen en reis door 12 unieke levels om Yarny te helpen een verbroken relatie te herstellen.

Op 30 augustus komt Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 naar de Origin Access Vault. Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 zet de bloemetjes buiten om de leukste, gekste, meest over-the-top shooter ooit te zijn. Spelers kunnen als de planten in de aanval gaan in gloednieuwe speltypen, waaronder de Herbal Assault-modus voor 24 spelers, of de zombies verenigen om zich te verdedigen tegen de planten in de co-opmodus voor 4 spelers: Graveyard Ops. Alle hilarische actie vindt plaats op 12 kakelverse maps die barsten van leven en humor, van de Great White North tot Moon Base Z.

Op 22 september mogen Origin Access-leden als een van de eersten EA SPORTS™ FIFA 17 proberen met een Play First-proefversie. FIFA 17, aangedreven door Frostbite, een van de meest toonaangevende game-engines in de industrie, biedt authentieke levensechte actie, neemt spelers mee naar nieuwe voetbalwerelden en laat fans kennismaken met personages boordevol karakter en emotie.

Binnenkort worden ook niet te missen games van EA en andere ontwikkelaars toegevoegd aan de Origin Access Vault, waaronder Crysis 1, Crysis 2, Crysis 3, Mini Metro, Plants vs. Zombies, Jade Empire en SimCity 2000. Houd de Origin Insider-kanalen op Facebook en Twitter in de gaten voor meer informatie over wanneer deze games beschikbaar zijn.

In het najaar kunnen leden ook als eerste het begin van totale oorlog ervaren met de Battlefield 1 Play First-proefversie, die uitkomt op 13 oktober. Intussen kun je je vaardigheden aanscherpen met Battlefield 4 Premium Edition en Battlefield Hardline Ultimate Edition, momenteel beschikbaar in The Vault.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content