Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 197

Oculus en Force Field kondigen game Landfall aan

  5 okt. 2016
15:56
Oculus, het Virtual Reality bedrijf van Facebook, en Force Field, een van Europa’s grootste VR studios, hebben vandaag gezamenlijk Landfall aangekondigd, de eerste van een reeks producten die Force Field exclusief voor Oculus Studios ontwikkelt. De VR game zal vanaf begin 2017 te verkrijgen zijn.

De game is een zogenaamde tactical action shooter en stelt mensen in staat de actie op het slagveld zowel vanuit de derde persoon als de eerste persoon in VR te beleven, waarbij ze als commandant hun troepen naar de overwinning moeten leiden. Daarbij kunnen spelers gebruik maken van allerlei speciale wapens, alsook in lopende, 2-benige tanks springen om de strijd in hun voordeel te beslissen.

In een blog post voorafgaand aan hun jaarlijkse pers evenement Oculus Connect, gaf Oculus aan Landfall te zien als een van de games waar ze het meest enthousiast over zijn. Daarnaast onthulden ze dat de game op hun evenement speelbaar zal zijn voor de allereerste keer.

Arthur Houtman, CEO van Force Field: We zijn ontzettend blij met de aankondiging van Landfall en kunnen niet wachten tot bezoekers van OC3 daadwerkelijk de 2 vs 2 speler demo op het evenement kunnen spelen. We zijn ook trots op ons partnership met Oculus en de mogelijkheid die ons dat biedt om internationaal een unieke en vooruitstrevende rol te spelen in het ontwikkelen van high end VR games en experiences.”

Wanneer de game volgend jaar uitkomt zal deze zowel single als multiplayer vs modes bevatten, en daarnaast ook nog een co-op modus.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers