Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 585

Battlefield 1 is nu wereldwijd verkrijgbaar

 21 okt. 2016
13:16
DICE, een studio van Electronic Arts Inc., heeft vandaag de langverwachte wereldwijde release van Battlefield 1 aangekondigd op de Xbox One, PlayStation 4 en Origin voor de pc. Battlefield 1 wordt nu al wereldwijd door de critici geprezen: het spel heeft 45 prijzen gewonnen. Battlefield 1 won onder andere de prijs voor Best Action Game op de E3 bij de Official Game Critics Awards en tevens de Consumer Award bij de Official Gamescom Awards. Daarnaast wordt het spel geprezen vanwege de totale oorlogservaring in de multiplayer mode en de indrukwekkende remake van de Grote Oorlog via de singleplayer War Stories. Power Unlimited prees Battlefield 1 vanwege de "gruwelijk meeslepende oorlogservaring", en Tweakers stelde dat het “de verwachtingen waar heeft gemaakt. “

In Battlefield 1 beleef je het begin van totale oorlog op een ongeëvenaarde epische schaal, boordevol nieuwe spelmogelijkheden. DICE heeft het meest realistische en dynamische Battlefield-spel ooit gebouwd door voort te borduren op hun kenmerkende multiplayer-sandboxervaring met continu veranderende omgevingen en dynamische weersomstandigheden in gevechten tussen tot maar liefst 64 spelers. In Operations, een gloednieuwe multiplayermode, kunnen spelers volledig opgaan in een serie opeenvolgende gevechten. Hierbij verdedigen de spelers de frontlinie op meerdere maps. En als de strijd verloren lijkt, roep je een Behemoth, het grootste door spelers bestuurde voertuig ooit in Battlefield, op of kruip in de huid van een van de drie allesverwoestende Elite Classes. In de War Stories van de unieke singleplayer-campagne beleven de spelers het gevecht vanuit het perspectief van verschillende helden op locaties over de hele wereld. Deze locaties variëren van de woestijnen van het Midden-Oosten tot het luchtruim van het westfront.

“Battlefield 1 was een ware passie voor ons bij DICE. Na jaren met de Eerste Wereldoorlog gewerkt te hebben, realiseerden we ons hoe perfect dit tijdperk aansluit bij de totale oorlog van Battlefield”, aldus Aleksander Grøndal, Senior Producer, DICE. “Het was een fascinerende tijd, omdat het de moderne oorlogvoering voortbracht waarbij de wereld voor het eerst kennismaakte met nieuwe wapens, voertuigen en gadgets. We wilden de spelers dit op moderne wijze laten ervaren.”

Toen Battlefield 1 werd onthuld in mei 2016, prezen zowel de fans als de media het spel vanwege het gewaagde besluit over de setting. Door deze innovatieve setting werden er compleet nieuwe spelmogelijkheden gecreëerd. Sindsdien is de onthullingstrailer van Battlefield 1 de meest gelikete trailer op YouTube (van alle media) van het jaar. De trailer werd uiteindelijk meer dan 2 miljoen keer geliket. Dit zorgde voor hooggespannen verwachtingen waarvan we nu eindelijk het resultaat kunnen ervaren.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content