Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 337

Gratis Welcome amiibo-update voor Animal Crossing: New Leaf

  2 nov. 2016
17:19
In een nieuwe Nintendo Direct-videopresentatie bouwde Nintendo een gezellig feestje met Animal Crossing: New Leaf Welcome amiibo. De update, die nu beschikbaar is om te downloaden, is inbegrepen in een fysieke versie voor de Nintendo 3DS-systemen en ligt vanaf 25 november in de winkel. Deze update voor de populaire game Animal Crossing: New Leaf voorziet onder andere in een camping, waar spelers kunnen genieten van allerlei leuke nieuwe mogelijkheden. Spelers die beschikken over amiibo-figuurtjes of kaarten kunnen nog meer lol beleven in hun stad.

Met amiibo wordt van alles mogelijk! Door een van de zestien Animal Crossing amiibo-figuurtjes of honderden Animal Crossing amiibo-kaarten te scannen, kunnen spelers deze personages uitnodigen in de nieuwe camping, nieuwe voorwerpen krijgen, en foto's maken met hun dierlijke vriendjes via de amiibo Camera-functie. Sommige personages kunnen zelfs naar je stad verhuizen! Als je wilt weten wat bepaalde amiibo-kaarten en figuurtjes precies in het spel doen, zit je goed in de amiibo-sectie van de Animal Crossing: New Leaf ¡V Welcome amiibo-website. Wil je de complete Nintendo Direct-video zien? Ga er even lekker voor zitten en surf naar http://nintendo.nl/nintendodirect waar K.K. Slider en Harvey alle nieuwe mogelijkheden presenteren.

Hoewel veel nieuwe functies amiibo gebruiken in de Animal Crossing: New Leaf Welcome amiibo-update, zijn er ook een aantal vernieuwingen waar je helemaal geen amiibo voor nodig hebt. Daarmee is dit een perfecte update voor alle spelers, ongeacht hoeveel amiibo die bezitten. Hieronder een lijst van de nieuwe mogelijkheden die tijdens de Nintendo Direct zijn besproken:
Gebruik je amiibo!

- Wisp¡¦s Wishes: Als spelers in het hoofdspel de magische lamp vinden, krijgen ze toegang tot amiibo-functies. Vervolgens kunnen spelers de lamp een keer per dag gebruiken om de geest Wisp op te roepen. Houd een amiibo tegen het systeem aan om dit personage uit te nodigen in je stad, of een dagelijks voorwerp te ontvangen. Wil je in een stad vol eenden wonen? Of koeien? Door specifieke amiibo te gebruiken kun je die wensen uit laten komen!

- Nieuwe amiibo-kaarten: Op 11 november verschijnen 50 nieuwe Animal Crossing amiibo-kaarten, terwijl op 25 november het Sanrio Collaboration Pack beschikbaar komt. Deze kaarten bevatten niet alleen coole nieuwe bewoners, maar ook hun campers. Over campers gesproken...

- Nieuw camping: Na het updaten van de game treffen spelers een nieuw gebied in hun stad aan. Deze nieuwe camping biedt verschillende interacties met speciale bewoners en nieuwe winkelmogelijkheden. Het hilarische nieuwe personage Harvey helpt spelers met alles wat ze bij het kamperen kunnen gebruiken. Door bepaalde amiibo-figuurtjes of ¡Vkaarten te gebruiken verschijnen deze personages in hun stijlvolle, aanpasbare camper. Dit werkt zelfs bij sommige amiibo die niet uit Animal Crossing komen, zoals de Inklings uit Splatoon en Wolf-Link!

- Meer om te spelen!: Wanneer spelers in een camper een Wii U-voorwerp of New Nintendo 3DS XL- / New Nintendo 3DS-voorwerp vinden, kunnen spelers twee nieuwe games vrijspelen en aanschaffen tegen betaling van MEOW Coupons. Met de Wii U console speel je de minigame Desert Island Escape vrij, terwijl Animal Crossing Puzzle League beschikbaar komt bij de vondst van het New Nintendo 3DS XL- / New Nintendo 3DS-voorwerp. Spelers kunnen de Wii U- en New Nintendo 3DS-voorwerpen krijgen via gelukskoekjes in Nooklings winkel. Een snellere manier is door een van de zestien Animal Crossing amiibo-figuurtjes te scannen. Bij het spelen van deze nieuwe games kun je ook sommige amiibo-figuurtjes en ¡Vkaarten gebruiken.
Geen amiibo nodig!

- MEOW Coupons: Door het verdienen van de nieuwe MEOW Coupons (MEOW staat voor Mutual Exchange of Wealth, oftewel wederzijdse uitwisseling van rijkdom) kunnen spelers unieke voorwerpen krijgen op de camping of van bezoekende dierlijke vrienden. Om deze coupons te verdienen moeten spelers nieuwe stadsactiviteiten voltooien, zoals het wieden van een bepaalde hoeveelheid onkruid of het verzamelen van bepaalde zeeschelpen.

- Say Cheese!: Met de nieuwe functie amiibo Camera kun je in de game de coolste selfies ooit maken. Spelers kunnen hun favoriete bewoners verzamelen en een kiekje maken en opslaan, om er elk moment weer blij van te worden! Je kunt ze zelfs delen met je vrienden die de Nintendo 3DS-afbeeldingssoftware gebruiken. Je hebt geen amiibo nodig voor deze functie, maar bij het gebruik van een amiibo-kaart kun je foto¡¦s maken van dierenvrienden die niet in je stad wonen!

- Wat doe je met een nieuwe opslagruimte? Dingen opslaan natuurlijk! In Animal Crossing: New Leaf ¡V Welcome amiibo kunnen spelers een nieuwe, geheime opslagruimte voor hun huis aanschaffen bij Nook¡¦s Homes. De geheime opslagkamer is vanuit elke plaats in huis toegankelijk en biedt ruimte aan heel veel verzameldingen. Misschien kun je er zelfs een oude schatkaart in opslaan. Een perfecte plaats voor dat soort dingen.
„h Je huis inrichten is makkelijker dan ooit!: Animal Crossing: New Leaf ¡V Welcome amiibo laat spelers hun huizen aanpassen door meubels en voorwerpen via het touchscreen te verplaatsen. Het is nu makkelijker dan ooit om de perfect ingerichte kamer te maken.

- Happy Home, Happy Transfer: Spelers met opgeslagen gegevens van Animal Crossing: Happy Home Designer op hun Nintendo 3DS-systeem, kunnen deze overzetten om reusachtige meubelen te kopen in Animal Crossing: New Leaf ¡V Welcome amiibo. Deze nieuwe supergrote meubels maken zeker indruk in elke woning!

Om de update te downloaden hoeven spelers alleen maar hun Nintendo 3DS-systeem met internet te verbinden en het spel te starten. In beeld verschijnt dan de vraag of ze de update willen downloaden.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content