Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 628

Tom Clancy’s The Division Uitbreiding II: Overleven nu speelbaar in public test server

  9 nov. 2016
07:12
Ubisoft kondigt aan dat er vanaf nu tot 13 november een Public Test Server (PTS) is voor spelers van Tom Clancy’s The Division op Windows PC. De PTS zal worden gebruikt om Update 1.5 te testen evenals de nieuwe grote uitbreiding van Tom Clancy’s The Division genaamd Overleven.

Alle spelers op Windows PC hebben toegang tot de gratis content in Update 1.5, inclusief Wereldniveau 5. Spelers op alle platformen hebben inmiddels toegang tot Update 1.4, waardoor Tom Clancy’s The Division meer gebalanceerd en vooral leuker is dan ooit.

In deze nieuwe uitbreiding ervaren spelers extreme omstandigheden nadat hun helikopter is neergehaald door een sneeuwstorm. Als Division agenten hebben zij informatie over een mogelijk geneesmiddel tegen de pandemie en moeten zij uit de Dark Zone zien te evacueren. Het vinden van warme kleding, eten, water en medicijnen is hierbij cruciaal. De omgeving met deze barre omstandigheden is echter niet het enige gevaar in deze uitbreiding. Spelers moeten ook op hun hoede zijn voor 23 andere agenten en de confrontatie aangaan met de Jager, een nieuwe mysterieuze en dodelijke vijand die je altijd één stap voor is.

In Uitbreiding II: Overleven kunnen spelers kiezen tussen PvP of PvE. Hoewel het Rogue-principe niet geldt, vechten agenten in PvP met of tegen elkaar in elke hoek van New York, zelfs buiten de Dark Zone. In PvE werken spelers samen met andere spelers. PvP is hier uitgeschakeld, zelfs in de Dark Zone.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers