Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 337

Watch Dogs 2 is vanaf nu verkrijgbaar

 15 nov. 2016
18:55
Vanaf vandaag is Watch Dogs 2 verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 29 november is de game ook verkrijgbaar voor Windows PC.

Spelers ontdekken de geboorteplaats van de tech-revolutie als Marcus Holloway, een briljante, jonge hacker die door de voorspellende algoritmen van ctOS 2.0 wordt beschuldigd van een misdaad die hij niet heeft begaan. Deze verbeterde versie van het infrastructuur besturingssysteem van de stad, die in de eerste Watch Dogs game werd geïntroduceerd, wordt gebruikt om de bevolking op een immense schaal te traceren, controleren en manipuleren. Marcus sluit zich aan bij de hackersgroep DedSec en zij besluiten om ctOS en Blume, het enorme bedrijf achter dit onderdrukkingssysteem, neer te halen.

Watch Dogs 2 beschikt over een grote en dynamische open wereld vol met gevarieerde omgevingen, gameplaymogelijkheden met uitgebreide hackingopties en een groter aanbod aan gadgets en wapens. Spelers hacken niet alleen de infrastructuur van de stad, maar ook ieder persoon en elk verbonden apparaat, wat voor onvoorspelbare momenten zorgt. Dit unieke gevoel van vrijheid biedt vele mogelijkheden op het gebied van speelstijlen. Zo hacken spelers sluipend of gaan ze voor een wildere aanpak met hun wapens in de aanslag.

Verder heeft Ubisoft onlangs Predictive World onthuld, een interactieve digitale ervaring, ontwikkeld in samenwerking met het Psychometrics Center van de Universiteit van Cambridge en op basis van wetenschappelijk onderzoek. Dit laat zien wat een krachtig, allesziend algoritme kan voorspellen over een persoon op basis van hun online voetafdrukken, publieksinformatie en likes op Facebook.

Watch Dogs 2 wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal, de studio achter de eerste Watch Dogs en andere succesvolle series als Assassin’s Creed, Far Cry, Tom Clancy’s Rainbow Six, Prince of Persia, Tom Clancy’s Splinter Cell en vele andere, in samenwerking met een aantal Ubisoft studio's over de hele wereld.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content