Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

Trotseer de bergen in Steep

  2 dec. 2016
18:00
Vanaf vandaag kun je vol adrenaline de bergen af in de nieuwe extreme sportsgame Steep. Ski, snowboard, paraglide of wingsuit van de bergen af in de geweldige open wereld van de Alpen. Steep is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Spelers betreden de gebergten van de Alpen met hun ski’s, snowboard of wingsuit, maar ook paragliden is mogelijk in de gigantische open wereld, vol opwindende uitdagingen en adembenemende omgevingen. Spelers kunnen opmerkelijke plaatsen en onvergetelijke momenten delen door verschillende activiteiten zoals ‘Mountain Stories’ te voltooien, wat voor meer verhalende content zorgt. Om je creativiteit te tonen, kun je zes verschillende speelstijlen uitoefenen tijdens de verbazingwekkende stunts: Explorer, Freerider, Freestyler, Bone Collector, Extreme Rider en Pro Rider. Niets is onmogelijk; waaghalzen en ontdekkers kunnen overal gedropt worden en zwerven door de Alpen om allerlei geheime spots in de bergen te ontdekken. Steeps open wereld wordt verder uitgebreid door de rijke wereld van Alaska in de gratis update die binnenkort beschikbaar is.

Het ontwikkelingsteam bij Ubisoft Annecy* geeft aan dat Steep is ontworpen voor een cultuur die draait om het delen van ervaringen met de wereld. Steep bevat een naadloze multiplayer, waarin spelers op een realistische manier de Alpen kunnen ontdekken. Spelers en vrienden over de hele wereld kunnen samen uitdagingen voltooien of een plekje aan de top van de leaderboards bemachtigen. De game geeft je de mogelijkheid om je wildste stunts en memorabele momenten opnieuw mee te maken en ze zelfs te delen via sociale media. Maar daar blijft het niet bij, je kunt ook uitdagingen creëren om samen de beste tijd of score te neer te zetten.

Voor de ultieme Steep ervaring is er de Gold Edition. Deze editie bevat de game en de season pass. De season pass geeft spelers toegang tot drie exclusieve pakketten, nieuwe uitdagingen, unieke outfits, en een actievolle add-on, om een nog intensere ervaring te krijgen.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers