Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 197

Nieuwe gameplaybeelden van Styx: Shards of Darkness onthuld!

 15 dec. 2016
13:03
Styx: Shards of Darkness is een Stealth Adventure game van Cyanide Studio die in maart 2017 verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Vandaag krijg je al heel wat van de game te zien tijdens 3 minuten aan gloednieuwe gameplaybeelden. Hierin zie je hoe Styx diverse nieuwe gereedschappen en vaardigheden gebruikt in drie verschillende locaties – het jagersdorp Wildoran, het geheime heiligdom van de Dark Elven-stad Korrangar, en Thoben, de dievenstad.

Styx' tweede avontuur bouwt voort op de basis die is gelegd in de toren van Akenash, met vloeiendere bewegingen en klimmogelijkheden, een rijker verhaal met fraaie filmpjes en uitgebreide bestiary, extra zijmissies en nieuwe en verbeterde sluip- en moord-skills.

Styx’ mogelijkheden om van de grond te komen zijn verbeterd en uitgebreid. Slinger aan touwen en val doelwitten onder je aan met diverse nieuwe wapens, waaronder een kruisboog met verschillende soorten projectielen, zoals niet-dodelijke gifpijlen. Met de kruisboog kun je niet alleen vijanden doden of verlammen, je kunt er ook omgevingsobjecten mee los schieten, zodat ze de vijanden eronder verpletteren.

Styx staat bekend om zijn kloonmogelijkheden, en die zijn sterk uitgebreid. Eén van de nieuwe, verbeterbare vaardigheden is de Cocoon, een craftbaar voorwerp dat je kunt gooien om je kloon ergens anders te laten verschijnen. Een andere nieuwe vaardigheid heet Rebirth. Deze teleporteert Styx naar de plaats van zijn kloon - die daarbij sterft. Dit kun je voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld om Styx naar moeilijk bereikbare locaties te verplaatsen, of om aan gevaren te ontsnappen.

Om je doelen te bereiken moet je handig gebruik maken van alle gereedschappen en vaardigheden waarover Styx kan beschikken. Wanneer je ervoor kiest om je te specialiseren in craften, krijgt Styx toegang tot een nieuw craftbaar voorwerp, de Acid Trap, dat de lichamen oplost van vijanden die erop stappen. Dit is vooral handig tegen vijanden met pantsers waar Styx’ dolk niet doorheen komt, en vijanden die ze zwaar zijn om te tillen.

Styx: Shards of Darkness verschijnt maart 2017 voor PlayStation 4, Xbox One en PC!


   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers