Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 145

Bezit je eigen huis in Tamriel met Homestead update Elder Scrolls

  7 feb. 2017
13:10
Vandaag ontvangen pc/Mac-spelers van The Elder Scrolls Online in de eerste grote DLC van 2017 – Homestead – een gratis update die hen toelaat om appartementen, huizen, kastelen – en zelfs een eiland – te kopen in Tamriel. Verkrijgbaar met zowel in-game Gold als in de Crown Stone kunnen huizen worden gepersonaliseerd met meer dan 2000 decoratie items, inclusief meubelen, boeken, tonnen en veel meer.

Homestead wordt op 21 februari gelanceerd voor Xbox One en PlayStation 4.

Hopen huizen – Eerste gratis!
Homestead komt er met bijna 40 huizen om uit te kiezen, elk in de stijl van één van de 10 speelbare rassen. Iedereen die graag z’n eigen stekje heeft in Tamriel, kan de eerste gratis krijgen via een eerste tutorial quest. Eenmaal de introductie doorlopen, kunnen spelers verder met meerdere huizen van verschillende groottes die kunnen gedeeld worden met al hun in-game personages.

Niet het huis van je vriend
Een huis bezitten is slechts het begin van Homestead – het is niet echt een thuis voor je het gaat decoreren. Spelers kunnen hun nieuwe residenties werkelijk uniek maken door meer dan 2000 items aan te schaffen en te plaatsen met de nieuwe Housing Editor. Meubelen en andere decoratie zijn beschikbaar via in-game verkopers en de Crown Store, maar spelers kunnen ook zelf gaan ontwerpen met hun bestaande crafting skills. Beschikbare decoratie bestaat zowel uit voorwerpen als tafels, stoelen, kisten, bedden, bars, banken als uit decoratievoorwerpen zoals boeken, voeding, tonnen, schilderijen, lampen, planten, bomen en meer. Op zoek naar meer praktische voorwerpen? Spelers kunnen in hun huis ook items plaatsen zoals gevechtspoppen, werktafels en hulpjes.


Spring in de wereld van The Elder Scrolls Online en begin jouw eigen vastgoedimperium te bouwen!

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 01-2020
Laatste actieve gebruikers