Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 585

Ubisoft werkt samen aan nieuwe game gebaseerd op het Avatar universum

 28 feb. 2017
19:15
Ubisoft heeft een partnership met Lightstorm Entertainment en Fox Interactive aangekondigd, om een revolutionaire nieuwe game voor consoles en PC te creŽren die zich afspeelt in Pandora, de prachtige en gevaarlijke maan uit James Camerons Avatar film. Massive Entertainment, een Ubisoft studio, leidt de ontwikkeling van de game.

Massive Entertainment is de creatieve studio achter Tom Clancyís The Divisionô, die vorige lente meerdere records brak, waaronder die van de best verkopende nieuwe franchise in een openingsweek. Nu werken ze aan een nieuw AAA-project gebaseerd op Avatar, de meest winstgevende film ooit. Momenteel zijn er vier vervolgen op Avatar in ontwikkeling en werken Lightstorm, Fox Interactive en Massive samen om een game te creŽren die het Avatar universum op een opwindende en innovatieve wijze uitbreidt.

ďJames Cameron en Lightstorm Entertainment veranderden onze denkwijze rond meeslepende storytelling met de eerste Avatar. Hun ambitie voor de toekomstige films en deze game is werkelijk inspirerendĒ, aldus David Polfeldt, Managing Director bij Massive. ďHet is een privilege om met hen samen te werken en we zijn vereerd dat ze ons toevertrouwden om een ervaring te creŽren die de naam Avatar waardig is.Ē

Cameron en Lightstorm zijn deze samenwerking aangegaan na het zien van een prototype van de game gecreŽerd door het team van Massive met behulp van hun gepatenteerde Snowdrop engine. Snowdrop is een op maat gemaakte engine die ultra-realistische universums creŽert, versterkt door de dynamische verlichting en real-time verwoestingen met enorm veel detail en visuele effecten. De engine wordt gebruikt voor The Division, maar ook voor een aantal onaangekondigde Ubisoft projecten.

ďWat me verbaasde aan Massive was hun passie voor dit project en de kracht van de Snowdrop engineĒ, zegt Cameron. ďIk geloof dat Ubisofts team bij Massive Entertainment de juiste partner is om de schoonheid en het gevaar van Pandora tot leven te wekken.Ē

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 04-2020
Laatste actieve gebruikers