Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 203

Dragon Quest Heroes II nu verkrijgbaar op Steam

 26 apr. 2017
12:29
De strijd om de vrede te herstellen in de Seven Realms begint vandaag op PC in DRAGON QUEST HEROES II. Deze action-RPG is een spin-off van de geliefde DRAGON QUEST-serie en het vervolg op DRAGON QUEST HEROES uit 2015.

Deze titel is ontwikkeld door KOEI TECMO (makers van NIOH) en voorziet weer rijkelijk in de charmante personages, meeslepende muziek en diepe role-playing mechanics waar fans van DRAGON QUEST zo van houden. De game voegt ook nieuwe en spannende elementen toe, zoals de multiplayer-stand, een open wereld voor één speler, de mogelijkheid om als iconische monsters te vechten en meer.

DRAGON QUEST HEROES II is prachtig vormgegeven, met artwork en ontwerpen van de wereldberoemde manga-tekenaar Akira Toriyama, en biedt toegang tot meer helden dan ooit. In de Story Mode kunnen spelers kiezen uit maar liefst 15 speelbare oude en nieuwe personages, inclusief nieuwkomers Lazarel en Teresa, en populaire helden uit DRAGON QUEST IV, DRAGON QUEST VI, DRAGON QUEST VII, DRAGON QUEST VIII en meer.

In de allereerste multiplayer mode van de serie zijn acht aanvullende personages speelbaar. Twee tot vier spelers kunnen samenwerken om hordes monsters te verslaan in Dimensional Dungeons en verhaalgedreven gevechten.

DRAGON QUEST HEROES II biedt meer aanpassingsopties dan ooit en laat spelers kiezen uit een gevarieerd aanbod aan vaardigheden, wapens en accessoires. Het “Monster Medal”-systeem is vernieuwd en verbeterd voor nog diepere gameplay-mogelijkheden. Spelers kunnen de iconische monsters uit DRAGON QUEST nu niet alleen oproepen maar er ook in transformeren om het tij van de strijd te keren.

DRAGON QUEST HEROES II is nu verkrijgbaar op STEAM, en komt op 28 april beschikbaar voor de PlayStation 4.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content