Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 199

ESL Benelux Championship brengt duizenden esports-fans samen in de Amsterdam ArenA

 27 jun. 2017
09:51
De Amsterdam ArenA kolkte afgelopen zaterdag tijdens de finales van het ESL Benelux Championship. De beste esporters van de Benelux streden op een groot podium om een totaal prijzengeld van Ä30.000. Ruim 4.000 fans en spelers zorgden voor een fantastische sfeer tijdens dit unieke esports- en gamingspektakel, en na een fantastische dag met vele spannende momenten werden Team Echo Zulu (League of Legends) en mCon eSports (zowel bij Counter-Strike: Global Offensive als Hearthstone) gekroond tot de beste esports-teams van de Benelux.

Na een spannend online seizoen van het ESL Benelux Championship, namen de beste teams en spelers het live in de Amsterdam ArenA tegen elkaar op. Op het veld vonden finales plaats van de populaire esports-games Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone en League of Legends. Bezoekers namen plaats in de luxe stoelen van de Koninklijke tribune van de Amsterdam ArenA voor de fantastische shows op het veld. Daarnaast waren er in het hoofdgebouw en op en rondom het veld diverse andere gaming-activiteiten te beleven.
De competitie werd online ruim 125.000 keer live bekeken via verschillende platformen, waaronder Twitch en Facebook. Daarnaast werden ruim 480.000 fans via de verschillende social media-kanalen van ESL bereikt.

AFC Ajax en Ziggo organiseerden tegelijkertijd ook een esports-evenement in de Amsterdam ArenA, genaamd Ziggo eBattle: The Ultimate Clash. De in totaal zestien beste FIFA-esporters ter wereld, afkomstig van onder andere Manchester City, AS Roma, Valencia CF en Schalke 04, namen het in de Amsterdam ArenA tegen elkaar op. Dani Hagebeuk, met rugnummer 46 van AFC Ajax, ging er uiteindelijk in eigen huis met de hoofdprijs vandoor.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content