Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 199

Eerste FINAL FANTASY-game beschikbaar op Facebook Instant Games

  8 sep. 2017
20:56
Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat fans de wereld van FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS op een heel nieuwe manier kunnen beleven in de eerste Instant Games-ervaring van Square Enix Ltd. De Instant Games-versie van FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS is gebaseerd op de personages en wereld van deze titel en geoptimaliseerd voor het Facebook-platform met een vereenvoudigde vechtsysteem en besturing. Tussen de chats in Messenger en posts op hun tijdlijn door, kunnen spelers alleen of samen met vrienden even snel en makkelijk een potje tikkend vechten om de vijanden binnen de tijd te verslaan. 

In FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS TAP!  is het elke ronde de bedoeling om snel tikkend (of klikkend) een uitdagende reeks monsters en vijanden te verslaan.  Met meer dan 1000 stages en 25 personages om te ontgrendelen en aan te passen, kunnen spelers de geliefde RPG-elementen op een vereenvoudigde manier ervaren. Er is ook een Raid Battle-stand, waarin spelers kunnen samenwerken met vrienden om iconische FINAL FANTASY-bazen als Behemoth en Gilgamesh te bestrijden. Spelers die hun scores graag vergelijken met die van hun Facebook-vrienden, kunnen de online-klassementen checken.

FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS TAP!, is ontwikkeld door Super Appli Inc., en nu verkrijgbaar voor Instant Games via Messenger en Nieuwsoverzicht op mobile of pc.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content