Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 337

Prijsvraag: Win 2x DiRT 4, 2x Agents of Mayhem, Dreamfall Chapters en Bulletstorm

 26 nov. 2017
11:45
Voor de negende maal op rij houdt Evilgamerz de eindejaarsprijsvragen. Net als in de voorgaande jaren hebben onze uitgevers en partners weer de nodige games en goodies beschikbaar gesteld. Het gaat dit jaar om minstens 25 games die we weggeven! We beginnen met de nodige games van Koch Media waar we jullie blij mee gaan maken! Wat je daarvoor moet doen? Registreer je op Evilgamerz (als je nog geen lid bent) en vul als lid van onze website in welke games je graag zou willen winnen middels een commentaar. Dat mogen zoveel games zijn als je wilt!

Eindejaarsprijsvraag (Koch Media)

2x Agents of Mayhem (PS4 en Xbox One)
Dreamfall Chapters (Xbox One)
Bulletstorm (PS4)
2x DiRT 4 (PS4 en Xbox One)

Uiteraard wordt tevens activiteit op de website gewaardeerd net als mensen die ons liken op onze Facebook, of zelfs onze berichten delen via social media. We wensen iedereen veel succes!Deze prijsvraag loopt tot 1 januari 2018. Redactie en uitgevers die de prijzen beschikbaar hebben gesteld worden uitgesloten van deelname. Wij willen uiteraard ook onze uitgevers en partners die dit mede mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedanken!

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Je kunt niet (meer) reageren in dit nieuwsartikel. De mogelijkheid om te reageren is in dit artikel voor iedereen uitgeschakeld.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 2 3 4 5 6RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content