Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 199

Prijsvraag: Win 3x Dragon Quest, 4x Final Fantasy en Hitman!

  2 dec. 2017
09:40
De derde eindejaarsprijsvraag gaat van start en ditmaal is het de beurt aan Square-Enix, Triple P Games en BigBen Interactive. Misschien zag je al wat de lijst met prijzen is op onze Facebook, en die is geweldig! Zij hebben wat games en shirts ter beschikking gesteld. Wat moet je doen om kans te maken op deze vette prijzen? Simpel: Registreer je op Evilgamerz en vul beneden in welke games en goodies je wilt winnen! Dat mogen er zoveel zijn als je wilt.

Uiteraard wordt tevens activiteit op de website gewaardeerd net als mensen die ons liken op onze Facebook, of zelfs onze berichten delen via social media. We wensen iedereen veel succes!

Eindejaarsprijsvragen (Square-Enix/BigBen Interactive/Triple P Games)

3x Dragon Quest Heroes II (PS4)
3x Final Fantasy Stormblood (PS4)
Final Fantasy Stormblood (PC)
Final Fantasy XIV Online (PC)
MXGP3 (PC)
Constructor (Xbox One)
Hitman - Complete First Season (Xbox One)
3x Final Fantasy XII The Zodiac Age shirtsDeze prijsvraag loopt tot 10 januari 2018. Redactie en uitgevers die de prijzen beschikbaar hebben gesteld worden uitgesloten van deelname. Wij willen uiteraard ook onze uitgevers en partners die dit mede mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedanken!

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Je kunt niet (meer) reageren in dit nieuwsartikel. De mogelijkheid om te reageren is in dit artikel voor iedereen uitgeschakeld.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 2 3 4 5 6RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content