Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Wat is jouw favoriete game franchise?InfoWat is jouw favoriete game franchise?
- Call of Duty
20%
- Assassin's Creed
16%
- Grand Theft Auto
17%
- Super Mario
15%
- FIFA
14%
- Anders...
19%
 Reacties: 1   Stemmen: 197

Rainbow Six Siege bereikt mijlpaal en lanceert Operation White Noise

  6 dec. 2017
06:37
Net na het tweejarig bestaan van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is Operation White Noise, onderdeel van Year 2 Season 4, nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Operation White Noise
Dit nieuwe seizoen bevat de nieuwe Mok Myeok Tower map, een angstaanjagend hoog gebouw in Zuid-Korea. Operation White Noise introduceert ook drie nieuwe operators – Dokkaebi en Vigil van de Zuid-Koreaanse 707th Special Mission Battalion en Zofia van de Poolse GROM – elk met hun eigen, kenmerkende wapens en vaardigheden.

De drie nieuwe Operators zijn nu direct beschikbaar voor spelers met de Year 2 Pass en zijn vanaf 12 december door alle overige spelers vrij te spelen met Renown, de in-game currency in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Spelers kunnen de Year 2 Pass nog tot en met 12 december aanschaffen om zo vroegtijdig en direct toegang te krijgen tot de nieuwe Operators van Operation White Noise en die van eerdere Operations van Year 2.

25 miljoen spelers
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege heeft inmiddels ook de iconische mijlpaal van 25 miljoen spelers bereikt. “Investeren in de speler is altijd de kern van succes van deze game geweest en een lange levensduur is daarbij van groot belang voor ons. We blijven deze game steeds verder ontwikkelen met de community in het achterhoofd”, aldus Alexandre Remy, Brand Director van Rainbow Six Siege. “We zijn enorm blij om te zien dat de community onze game heeft omarmd, geïntroduceerd aan vrienden en ons écht heeft doen begrijpen wat mogelijk is met wat wij gemaakt hebben.”

Als teken van toewijding om nieuwe, kwalitatieve content te blijven ontwikkelen voor de altijd groeiende community, is ook Year 3 onlangs aangekondigd. Dat betekent dat spelers van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ook in 2018 blijven genieten van gratis extra content die iedere drie maanden op ze staat te wachten.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2018
Laatste actieve gebruikers