Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Wat is jouw favoriete game franchise?InfoWat is jouw favoriete game franchise?
- Call of Duty
20%
- Assassin's Creed
16%
- Grand Theft Auto
17%
- Super Mario
15%
- FIFA
14%
- Anders...
19%
 Reacties: 1   Stemmen: 197

Het volgende Partycrash-evenement komt van 8 tot 11 december naar ARMS

  6 dec. 2017
11:30
Ook al is het ondertussen bijna winter, de temperaturen tijdens de gevechten in ARMS blijven stijgen nu een nieuwe Partycrash naar dit kleurrijke knokspel voor de Nintendo Switch komt. Partycrash is een online-evenement dat spelers tegenover elkaar plaatst in een snel veranderende reeks wedstrijden. Partycrash is een van de vele nieuwe functies die ARMS sinds de lancering in juni hebben verrijkt. Het volgende Partycrash-evenement draait helemaal om Ninjara en Min Min als bonusvechters. Het begint op vrijdag 8 december om 10.00 uur en eindigt op maandag 11 december om 10.00 uur.

Voor wie Partycrash nog niet kent, hierbij een korte uitleg:

Wat houdt Partycrash in?
Het is een online-evenement dat tijdelijk de gebruikelijke Party-optie vervangt. ARMS-fans van over de hele wereld kunnen deelnemen aan razendsnelle gevechten en punten verdienen om in labniveau (een speciale eenheid die tijdens het evenement de vorderingen van spelers uitdrukt) te stijgen. Aan het eind van het evenement ontvangt elke deelnemende speler in-game geld en badges op basis van het bereikte labniveau. Een geweldige kans om wat mooie beloningen te verdienen!

Wat houden die ‘bonusvechters’ in?
Bij elke Partycrash worden twee bepaalde personages tegenover elkaar gezet in een soort competitie. Wanneer je als een van deze twee personages speelt, ontvang je extra punten om sneller in labniveau te stijgen. De badges die je op bepaalde niveaus vrijspeelt, worden ook verbonden aan de bonusspeler die je tijdens het evenement het meest gebruikte. Wat als je favoriete personage dit keer niet eenn van de bonusvechters is? Geen zorgen, je bent vrij om elke vechter te kiezen die je maar wilt!

Wie zijn Ninjara en Min Min?
De ‘Student of Stealth’ Ninjara is een snelle, wendbare vechter die na een voltreffer graag rap weer buiten het bereik van zijn tegenstander verdwijnt. Hij traint momenteel bij het Ninja College, het ARMS-toernooi doet tevens dienst als zijn afstudeerproject. Met zijn ninjutsu-technieken kan hij in de lucht verdwijnen en zet hij zijn tegenstanders graag voor aap!

De ‘Ramen Bomber’ Min Min is afkomstig van de beroemde Mintendo noedelfabriek en gebruikt haar pittige traptechnieken om aanvallende tegenstanders hard te treffen. Ze heeft een vlammende persoonlijkheid en je herkent haar meteen aan haar noedelvormige armen en als een kom gebreide mutsje. Die noedelvormige armen zijn trouwens geen slappe hap – eenmaal opgeladen kan haar linker arm transformeren om drakenkracht te krijgen!

Hoe haal ik het meeste uit een Partycrash?
Het is sowieso goed om aan zoveel mogelijk gevechten deel te nemen. Maar je kunt je beloningen ook op andere manieren snel laten oplopen. Ten eerste zijn er Bonus-ARMS die je kunt gebruiken voor extra punten. Houd er wel rekening mee dat die elke 15 minuten veranderen! Daarnaast verschijnen regelmatig Bonustijden die de party verrijken met speciale regels of standen - zoals ‘In één klap neer’, waarbij elke wedstrijd met een enkele klap wordt beslecht of ‘Combokoorts’, waarbij je combometer constant is gevuld. Alle punten die je tijdens Bonustijden verdient worden vermenigvuldigd, dus doe daar je voordeel mee! Via een handig scherm in de game kun je altijd een schema met Bonus-ARMS en Bonustijden bekijken.

Dit wordt het eerste Partycrash-evenement waarin spelers aan de slag kunnen met Springton, het sterke nieuwe personages dat aan de game werd toegevoegd via de update van 30 november.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2018
Laatste actieve gebruikers