Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 42

Dragonís Crown Pro komt in 2018 naar het Westen

  6 dec. 2017
17:34
Het is tijd om terug te kregen naar de gruwelen van het ondergrondse labyrint van Wallace, tegen monsterlijke orks te strijden in het ondergrondse fort van Bilbaron, en op een vliegend tapijt door een magische toren te vliegen. WantÖ Dragonís Crown Pro komt naar het Westen!

Het betreft een remaster van de veelgeprezen Ďhack and slash, couch co-op, beat 'em upí-2D-game uit 2013. Deze game van Vanillaware en ATLUS keert in 2018 terug naar PlayStationģ4 en PlayStationģ4 Pro met een adviesprijs van Ä 49,99. Dankzij de verbeterde beelden en presentatie, toegespitst op de huidige generatie consoles, schenkt de jacht op schatten in het koninkrijk van Hydeland meer voldoening dan ooit.

Dragonís Crown Pro bevat alle spelelementen van het origineel, inclusief Vanillawareís betoverende 2D-beelden en prachtig getekende personages, maar dan met upgrades voor de huidige generatie.

Dragonís Crown Pro biedt onder meer het volgende:

Zeker geen draak van een game Ė Vanillawareís kenmerkende artstijl komt fraaier dan ooit tot leven met prachtig, gedetailleerd artwork en 4K-ondersteuning. Hak, knuppel, schiet en grijp je een weg door de sfeervolle kerkers van Hydeland. Een opzwepende, avontuurlijke soundtrack Ė De soundtrack van de legendarische componist Hitoshi Sakimoto is opnieuw opgenomen met een live-orkest, voor de perfecte muziek om spelers te begeleiden tijdens hun jacht op de Dragonís Crown. Glorieuze presentatie Ė Kies zelf of je de Engels of Japanse audio wilt horen! De schermteksten worden gelocaliseerd naar Frans, Italiaans, Duits en Spaans. Alle koninklijke toeters en bellen Ė Wanneer je Dragonís Crown al bezit, kun je de opgeslagen gegevens van die versie gewoon gebruiken. Er komt ook online cross-play- & cross-save-compatibiliteit met de versies voor PS3 en Vita. O ja, alle patches, functies en de Storyteller Voice Pack DLC van het origineel zijn ook inbegrepen! Fun met zín vieren Ė De lokale en online couch co-op zijn uiteraard terug, zodat twee tot vier spelers samen kunnen strijden voor eindeloos veel speelplezier.

Net als in het originele Dragonís Crown, moeten groepen helden vreselijke beproevingen ondergaan in de doolhofachtige kerkers van het middeleeuwse fantasiekoninkrijk Hydeland. Terwijl ze steeds dieper in de kerkers afdalen, krijgen ze missies en opdrachten van non-speler-personages als Samuel, de leider van het avonturiersgilde, en Lucian de tovenaar. Kies uit zes avonturiers (krijger, dwerg, amazone, tovenaar, elf en heks) en gebruik hun unieke vaardigheden om het verhaal achter de ultieme schat, de Dragon's Crown, te ontrafelen.

Dragon's Crown Pro komt in 2018 zowel fysiek als digitaal beschikbaar voor de PS4 en PS4 Pro. De adviesprijs van het spel is Ä 49,99.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 10-2018
Laatste actieve gebruikers