Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 360

The Sinking City mengt de twenties met Amerikaanse stadscultuur en het bovennatuurlijke

 13 dec. 2017
07:04
Bigben en Frogwares delen met veel plezier een nieuwe Dev Diary over het creatieve proces achter, en de inspiratiebronnen voor, het maken van de stad Oakmont. Deze stad vormt het decor voor het nieuwe, bovennatuurlijke avontuur dat spelers gaan beleven in The Sinking City.

In deze video vertelt Wael Amr, de CEO van Frogwares, over hun visie voor Oakmont. Hij legt uit hoe deze stad, net als de omgeving waarop deze is gebouwd, het mogelijk maakte een onderzoeksgame te maken waarin spelers zelf beslissingen kunnen maken. Daarbij moeten ze steeds bedenken of wat ze ervaren echt is, of bovennatuurlijk.De studio wilde Oakmont even realistisch als verontrustend maken. Katerina Frolova, een architect en stadsplanner en Aleksey Yurkin, de lead level artist, bespreken hoe ze zich daarbij lieten inspireren door gebouwen en bouwstijlen uit de oostkust van de Verenigde Staten. Zo kwamen ze tot een originele visie van de Amerikaanse stad, waarin details en historische nauwkeurigheid spelers helpen om helemaal in de spelwereld op te gaan en Oakmont vrijelijk en op eigen risico te verkennen.

The Sinking City vindt plaats in de jaren twintig en draait om avontuur en onderzoek in een open wereld die is geïnspireerd door het werk van de beroemde Amerikaanse horrorschrijver H.P. Lovecraft. De speler stapt in de schoenen van een privédetective die op onderzoek gaat in Oakmont, Massachusetts – een stad die wordt geplaagd door een verontrustende stroom bovennatuurlijke gebeurtenissen. De speler moet ontdekken wat er precies bezit heeft genomen van de stad, en de hoofden van zijn bewoners.

De Sinking City is momenteel in productie en verschijnt in 2018 voor pc en consoles.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2019
Laatste actieve gebruikers