Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137

Alle features voor PS4-firmware 5.50 bekend

  7 feb. 2018
00:31
Sony heeft officieel de eerste details bekend gemaakt omtrent PS4 firmware 5.50. De software zal diverse interessante features bevatten. Zo is er Play Time Management, welke het voor ouderse mogelijk maakt om een speelduur in te stellen op de console. Tijdens gameplay zullen er berichten getoond worden wanneer de restrictie wordt overschreden. Ook kan de speler automatisch uitgelogd worden.Verder zijn er 2 nieuwe tabs toegevoegd aan je library om het zo makkelijker te maken om te zien welke games en content je hebt gekocht en ge´nstalleerd. Ook zal het makkelijk zijn om games te vinden die je gekocht hebt, maar misschien nog niet ge´nstalleerd. Ook is er een PS Plus tab waarmee je kunt zien welke games er maandelijks gratis beschikbaar zijn voor PS Plus-members.Verder kun je apps verbergen onder de purchased tab in je library (via opties). Je kunt beta's, demo's en trials verbergen die je niet wilt zien. Daarnaast zijn er verbeteringen aangebracht aan het quick menu. Ook kun je met Background Music op PlayStation Now muziek draaien op de achtergrond terwijl je games streamt via PS Now. Tevens kun je eigen wallpapers via USB op je home screen plaatsen.

Eerder werd al bekend dat SuperSampling toegevoegd zal worden. Dit verbetert de kwaliteit van games op HD-TV's en brengt oudere games naar hogere resoluties.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2018
Laatste actieve gebruikers