Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137

Teenage Mutant Ninja Turtles vanaf vandaag beschikbaar in Injustice 2

 13 feb. 2018
15:04
Vandaag verwelkomen Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment de nieuwste aanvulling op de line-up van Injustice 2: de Teenage Mutant Ninja Turtles van Kevin Eastman en Peter Laird. Vanaf vandaag kunnen spelers in het bezit van de Injustice 2 Ultimate Edition, het Injustice 2 Ultimate Pack of Fighter Pack #3 voor PlayStation 4 of Xbox One in de huid kruipen van een van de iconische helden: Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo. Voorzien van één van de vier accessoires: zwaard, vechtstok, nunchaku of sai, kunnen de spelers de uitrusting van hun personage veranderen en spelen als een van de vier Turtles. Alle personages hebben hun eigen verzameling (speciale) bewegingen en krachten. In de online- en toernooimodus, waar specifieke uitrustingen niet beschikbaar zijn, kun je een Turtle kiezen via het scherm 'Personage selecteren'.

Vanaf 20 februari zijn De Teenage Mutant Ninja Turtles afzonderlijk beschikbaar voor € 9,99 via de PlayStation Store, Xbox Store, Steam en Microsoft Store.

Injustice 2 is ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios. De game bevat een uitgebreide groep DC-superhelden en -superschurken. Spelers kunnen de ultieme versie van hun favoriete DC-personages samenstellen en verbeteren. Het spel is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam en de Microsoft Store, en de DLC-personages Red Hood, Sub-Zero, Starfire, Black Manta, Raiden, Hellboy, The Atom en Enchantress zijn nu verkrijgbaar op console en pc. Injustice 2 voor mobiel is nu gratis verkrijgbaar op iOS- en Android-apparaten.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2018
Laatste actieve gebruikers