Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 193

Gratis Ghost Recon Wildlands update ‘New Assignment’ vanaf morgen beschikbaar

 13 mrt. 2018
18:59
De nieuwe gratis update voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, New Assignment, is vanaf morgen, 14 maart, beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. New Assignment blijft de Ghost War multiplayerervaring uitbreiden door drie nieuwe klassen toe te voegen:

• The Trapper: een ervaren schutter die is uitgerust met een semi-automatische sniper met de mogelijkheid om neergeschoten vijanden te markeren en KO-gas vallen te plaatsen die vijanden verdoven en beschadigen.
• The Guerilla: een support-klasse gespecialiseerd in afleidingstechnieken en uitgerust met een drone die rookgranaten schiet.
• The Stalker: een scherpschutter gespecialiseerd in het geruisloos afmaken van vijanden dankzij haar speciale vaardigheden.

De 18 verschillende klassen in Ghost War bieden spelers meer tactische opties en manieren om situaties te benaderen op het slagveld. New assignment introducteert ook twee nieuwe mappen, ‘Refinery’ en ‘Cliffside’, die exlusief beschikbaar zijn in de Extraction-modus, en een reeks updates gebaseerd op feedback van spelers. Ook is het nu bij het begin van elke nieuwe PvP Quickplay en Ranked match mogelijk om te stemmen voor één van drie mappen.

De nieuwe mappen en gameplayupdates zijn vanaf morgen gratis beschikbaar voor alle spelers. Spelers met de Season Pass of Ghost War Pass ontvangen de drie nieuwe klassen onmiddellijk. Alle andere spelers ontgrendelen de klassen een week later met Prestige credits.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2018
Laatste actieve gebruikers