Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 197

ESL Benelux kondigt de zomereditie van het ESL Benelux Championship aan

 16 mrt. 2018
12:17
ESL Benelux, onderdeel van ’s werelds esportsmarktleider ESL, heeft vandaag aangekondigd dat de zomereditie van het ESL Benelux Championship vanaf dinsdag 3 april van start gaat. Na de succesvolle wintereditie waar duizenden esportfans zowel live tijdens Bright Day als online via de livestreams de finales hebben bekeken, zullen de finales van de zomereditie van het ESL Benelux Championship eind juni plaatsvinden. Tijdens het ESL esportsseizoen staat maar liefst €20.500 aan prijzengeld op het spel.

Elke gamer kan gaan strijden om de titel

Vanaf dinsdag 3 april tot en met donderdag 12 april vinden de kwalificaties plaats voor deelname aan het ESL Benelux Championship. Iedereen is welkom om een gooi te doen naar het kampioenschap. “We willen benadrukken dat iedereen esporter kan worden en zich kan aanmelden voor het grootste esportstoernooi van de Benelux", zegt Jaap Visser van ESL Benelux. “Deze editie hebben we weer geweldige games op het programma staan, namelijk: Counter Strike: Global Offensive en natuurlijk League of Legends. Dus denk je dat je de skills hebt om de strijd aan te gaan met de beste esporters uit de Benelux, meld je dan aan!” Iedere gamer kan zich vanaf nu via de website aanmelden.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

Bovendien start er naast de zomereditie van het ESL Benelux Championship een nieuwe esportscompetitie. Speciaal voor de game Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege is er een nieuwe esportscompetitie georganiseerd. In de Rainbow Six Benelux League gaan teams onderling de strijd aan om het beste Rainbow Six-team van de Benelux te worden. “We zijn erg blij dat we kunnen aankondigen dat de immens populaire game Rainbow Six: Siege nu ook elke week live wordt uitgezonden en daardoor een groot onderdeel van de esports in de Benelux zal zijn", zegt Visser. “We verwachten dat veel gamers blij zijn met de toevoeging van deze game en zich zullen aanmelden voor de Rainbow Six Benelux League.”

Na de kwalificatie en verder

De twaalf beste teams uit de kwalificatieronden plaatsen zich voor de relegations van het ESL Benelux Championship. Hierin nemen de beste teams vanuit de kwalificatie het op tegen de vier potentiële degradanten uit de vorige editie van het ESL Benelux Championship. Hierna zal vanaf 30 april tot en met 11 juni elke week de strijd losbarsten om de felbegeerde finaleplaatsen van de ESL Benelux Championship finales. De finales zullen eind juni plaatsvinden waar maar liefst €20.500 aan prijzengeld op het spel staat. Vanaf 30 april is elke week het ESL Benelux Championship live te volgen via Twitch en Facebook.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers