Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 169

Tweede seizoen wereldwijde Injustice 2 e-sportprogramma aangekondigd

 12 apr. 2018
13:10
Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) heeft vandaag Injustice 2 Pro Series 2018, gepresenteerd door Samsung en SIMPLE Mobile aangekondigd, het tweede seizoen van het wereldwijde e-sportprogramma voor het bekroonde Injustice 2 van NetherRealm Studios.

In de 2018-serie werkt Intersport, een leider in sport, entertainment en op lifestyle gebaseerde media en marketingplatforms, samen met Samsung, SIMPLE Mobile, Gamestop, Northern Arena, Gamelta en een nog niet bekendgemaakt Europees programma, om spelers wereldwijd van alle niveaus de gelegenheid te geven om deel te nemen aan diverse programma's en te proberen een deel van de prijzenpot van $150.000 in de wacht te slepen. De beste spelers per programma krijgen de kans zich te kwalificeren voor de finale van Injustice 2 Pro Series 2018, gepresenteerd door Samsung en SIMPLE Mobile, die deze herfst zal plaatsvinden.

Injustice 2 Pro Series 2018, gepresenteerd door Samsung en SIMPLE Mobile, omvat vijf rechtstreekse competities in Noord-Amerika en Europa, plus drie online bekertoernooien, waarin de deelnemers punten kunnen behalen en zich kunnen kwalificeren voor een van de 12 plaatsen in de finale van de Injustice 2 Pro Series. Vier plaatsen in de finale zijn gereserveerd voor de winnaars van de verschillende programma's: Het Northern Arena Injustice 2-elitecircuit in Canada, de Liga Latina uit Latijns-Amerika, een Europees programma met nader te noemen details en een 'laatste kans'-kwalificatieplaats.

De Pro Series wordt dit jaar beheerd en uitgevoerd door het e-sportteam van Intersport, een in Chicago gevestigd marketing- en consultancybedrijf dat de competitie samen met Samsung en SIMPLE Mobile sponsort. Samsung zal niet alleen de nieuwste producten voor de gevechtsgame-community presenteren die spelers zelf kunnen ervaren, maar ook exclusieve Injustice 2-aanbiedingen en promoties bieden voor klanten tijdens de Pro series.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2018
Laatste actieve gebruikers