Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 68

Nieuwe personages My Hero One's Justice aangekondigd

 14 mei. 2018
16:19
Meer personages zijn vandaag bevestigd door BANDAI NAMCO Entertainment Europe! Fumikae, Eijiro en Kyoka zijn toegevoegd aan de line-up van MY HERO ONE’S JUSTICE. Deze game staat dit jaar gepland voor release voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch, PC Digital via STEAM en andere uitgevers.

Een van de sterkste studenten van klas 1-A is Fumikage. Zijn vaardigheid is Dark Shadow, waardoor hij de gastheer wordt van een levende schaduw die hij kan verwezenlijken vanuit zijn lichaam. Fumikage kan het gebruiken als een pak of harnas tijdens gevechten. Deze vaardigheid is extreem krachtig maar heeft een enorm nadeel; hij moet vechten om gefocust te blijven en de controle niet te verliezen, anders zal hij anderen in zijn omgeving verwonden.

Eijiro is een goedhartige student die ervan droomt om een onverschrokken held te worden net als zijn idool Crimson Riot. Eijiro's vaardigheid geeft hem de kracht om ieder deel van zijn lichaam te verharden en te scherpen. Het vermogen beschermt hem niet alleen van fysieke aanvallen, maar verbetert ook zijn kracht.

Kyoka, ook student aan de U.A High School, heeft een grote interesse in muziek, vooral in rock. Ze heeft de vaardigheid van haar moeder geërfd, waardoor ze met de aansluitingen die aan haar oorlellen hangen het geluid van haar hartslag erin kan kanaliseren. De geluidsgolven van haar kracht kunnen grote vernietiging veroorzaken, ze is dan ook in staat om tijdens een gevecht de oortjes te gebruiken als zwepen.

MY HERO ONE’S JUSTICE is verkrijgbaar in 2018 voor PlayStation 4, Xbox One, de Nintendo Switch, PC Digital via STEAM en andere platforms.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 10-2018
Laatste actieve gebruikers