Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 360

ESL Benelux lanceert twee nieuwe Player Unkown Battlegrounds-competities

 25 mei. 2018
10:58
ESL Benelux, onderdeel van ‘s werelds grootste en toonaangevende esports-organisatie Turtle Entertainment, lanceert twee nieuwe Player Unknown’s Battlegrounds (PUBG)-competities in de Benelux. Aanleiding hiervoor is de immens populaire Battle Royale-spelmodus. Vanaf vandaag start de ‘PUBG Duo Community Cup Benelux’ en vanaf morgen gaat de ‘PUBG Squad Proving Grounds Tournament Benelux’ van start. Aanmelden is vanaf nu mogelijk.

Twee gloednieuwe PUBG-competities
De PUBG Duo Community Cup Benelux is een casual competitie waarbij vriendenteams van twee het tegen elkaar opnemen. In deze eerste competitie gelden elke week andere regels, zoals het spelen zonder voertuigen of het spelen met slechts één type wapen. Het Squad Proving Grounds Tournament Benelux is voor de serieuze esporter, waarbij teams van vier elke week strijden voor de befaamde chicken dinner – de prijs voor het winnen van een wedstrijd. Iedereen die zestien jaar of ouder is en in de Benelux woont kan zich aanmelden voor beide PUBG-competities via de website van ESL Benelux.

Battle Royale
PUGB is momenteel een van de populairste Battle Royale-games ter wereld. ‘Battle Royale’ is een speltype waarbij 100 spelers in een arena het tegen elkaar uitvechten todat er één winnaar overblijft. Dit kan individueel, maar ook in teams van twee of vier. Jaap Visser, Managing Director van ESL Benelux is erg blij met deze aankondiging: “Wij willen alle gamers in Benelux graag de kans bieden om PUBG ook in competitievorm te spelen. Of je gewoon voor de fun speelt, of een serieuze esports carrière ambieert, dat maakt met de komst van deze twee nieuwe competities niet uit”.

ESL Benelux
ESL Benelux voegt met PUBG weer een nieuwe game toe aan haar esportsportfolio. Op dit moment lopen er verschillende competities voor de immens populaire games: League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Rainbow Six: Siege en Overwatch.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2019
Laatste actieve gebruikers