Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 68

Bouw je eigen Jurassic World in het gloednieuwe bordspel

  7 jun. 2018
09:11
Welcome to Jurassic World! Op 28 juni presenteert Just Games het officiŽle Jurassic World bordspel, gebaseerd op de populaire franchise. Met dit bordspel ben je samen met je medespelers verantwoordelijk voor de bouw van je eigen dinosaurus-pretpark; graaf botten op, kloon DNA, regel de financiering en bouw de hokken. Net als in de films kunnen de dinosaurussen ontsnappen wat levensgevaarlijke situaties oplevert en je park voorgoed zal doen sluiten. Naast de release van het spannende Jurassic World bordspel op 28 juni, is vanaf vandaag, 7 juni, Jurassic World 2 te zien in de bioscoop; fans van de Jurassic franchise en dinoís kunnen zich vanaf juni onderdompelen in de ultieme Jurassic ervaring!

Geef iedereen een rol: spreek af wie botten van de dinosaurussen gaat opgraven, wie het DNA kloont om de dinosauriŽrs te creŽren, wie de hokken bouwt en wie regelt de financiering. Elke speler heeft zijn eigen expertise maar slim samenwerking is belangrijk. Door te dobbelen, gebruik te maken van de speelkaarten en slim te spelen kun je een groot park met dinosaurussen beheren. Maar let goed op, want de dinosaurussen kunnen ontsnappen! Is jullie pretpark hier tegen bestand?

Het bordspel Jurassic World van Just Games maakt gebruik van de officiŽle licentie van de populaire Jurassic World films, waardoor liefhebbers van de film thuis een complete Jurassic World ervaring kunnen beleven. Lukt het jou en je vrienden om in dit uitdagende bordspel het grootste dinosaurussen-pretpark te bouwen en veilig te runnen?

Het Jurassic World bordspel is vanaf 28 juni verkrijgbaar en Jurassic World 2 draait vanaf vanaf vandaag in alle Nederlandse bioscopen.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 10-2018
Laatste actieve gebruikers