Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 68

Divinity: Original Sin 2 releasedatum bekend

 12 jun. 2018
10:09
Maak je klaar om een wereld vol eindeloze mogelijkheden te betreden in Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition, als BANDAI NAMCO Entertainment Europe de bekroonde RPG naar PlayStation 4 en Xbox One brengt op 31 augustus 2018!

Divinity: Original Sin 2 voor PC, ontwikkeld door Larian Studios, staat hoog aangeschreven als een van de beste role-playing-games aller tijden en heeft PC Gamerís 2017 Game of the Year award gewonnen en een 2018 British Academy of Film and Television Arts award (BAFTA). Divinity: Original Sin 2 is alom geprezen met een 93 Metacritic rating en een 10/10 op GameSpot.com, een eer die tot op heden aan slechts 15 games is toegekend. Nu heeft Larian Studios nieuwe kenmerken gecreŽerd en upgrades doorgevoerd voor Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition, waardoor console-spelers eindelijk het meeslepende verhaal en turn-based gevechten kunnen ervaren die de kern vormen van de Divinity-franchise.

Met Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition kunnen spelers door vrijwel eindeloze mogelijkheden spelen. Ze kunnen een origineel personage maken of een personage kiezen uit een van de zes verschillende oorspronkelijke verhalen. De spelwereld reageert uniek op ieder personage en er zijn bijna onbegrensbare mogelijkheden beschikbaar om te verkennen. Je speelt in de wereld van Rivellon, een wereld verlaten door de goden. Een onderdrukkend bevel dat een verboden magie hanteert ruimt alle magiŽrs op uit angst dat deze magie een breuk veroorzaakt tussen de werelden. Naarmate je sterker wordt door je reis, vervang je de goden die Rivellon hebben verlaten. Van je 4-koppige team krijgt slechts een van jullie de kans om de nieuwe Goddelijke te worden.

Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition brengt nieuwe kenmerken voor verbeterde console-spel, waaronder een inventarisatiesysteem voor voorraad, een nieuw dagboeksysteem, een nieuwe tutorial, een geŁpdate PvP omgeving en een nieuwe Story Mode moeilijkheidsgraad setting. De grootste update is het derde hoofdstuk van de game, dat volledig herschreven is zodat spelers compleet worden ondergedompeld in het rijke en boeiende verhaal van Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition.

Xbox One spelers kunnen als eerste Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition uitproberen via Xbox Game Preview.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 10-2018
Laatste actieve gebruikers