Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 68

Hitman 2 - Miami gameplay trailer onthuld

 12 jun. 2018
16:22
Warner Bros. Interactive Entertainment geeft vandaag de HITMAN 2 Miami Gameplay Trailer vrij, waarin een van de nieuwe sandbox-locaties uit de game te zien is. De video toont de levendige Miami setting, waar een spannende motorrace een kleurrijke achtergrond vormt, samen met verschillende instrumenten, wapens en onverwachte vermommingen voor Agent 47. HITMAN 2 neemt spelers mee naar alle uithoeken van de wereld, waaronder plaatsen die nooit eerder zijn bezocht in een Hitman game. Van exotische zonovergoten straten tot donkere en gevaarlijke regenwouden: elke gedetailleerde locatie biedt meerdere manieren om de ongeŽvenaarde diepgang van het spel te ontdekken.

HITMAN 2 is het vervolg op de bekroonde internationale videogame HITMAN. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxes vol levendige omgevingen biedt HITMAN spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealthtechnieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor een unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

HITMAN 2 biedt nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin is nu beschikbaar als early access bonus voor consumenten die HITMAN 2 pre-orderen bij de deelnemende winkels!

HITMAN 2 is vanaf 14 november verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de Xbox apparaten waaronder Xbox One X en PC.


   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 10-2018
Laatste actieve gebruikers