Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 68

Nintendo kroont winnaars toernooien en doet nieuwe aankondigingen op eerste E3-dag

 13 jun. 2018
16:44
Nintendo heeft de eerste dag op de E3-gamesbeurs in Los Angeles afgesloten met twee competitieve kampioenstitels en diverse bonusaankondigingen, dit alles volgend op de Nintendo Direct: E3 2018 videopresentatie.

Nintendo kroonde ZeRo uit Chili tot kampioen van het Super Smash Bros. Invitational 2018-toernooi. Deze veteraan in Super Smash Bros. for Wii U versloeg de andere zeven ijzersterke Super Smash Bros.-spelers van over de hele wereld om zijn kampioenstitel van het Nintendo’s Super Smash Bros. Invitational uit 2014 te verdedigen. ZeRo mag zich daarmee de beste speler noemen van de nieuwe Super Smash Bros. Ultimate-game voor de Nintendo Switch. In de laatste match wist ZeRo met Mario te zegevieren over de andere finalist, MkLeo uit Mexico, die speelde als Sonic.

Tijdens zowel de een-tegen-een als twee-tegen-twee matches van het toernooi, verschenen nieuwe vechters als Ridley uit de Metroid-serie en terugkerende favorieten uit eerdere delen in de franchise.

Voor fans die zelf graag Splatoon 2 spelen, onthulde Nintendo nieuwe informatie over de Splatoon 2 Octo Expansion DLC:

• De nieuwe Octo Expansion voor Splatoon 2 verschijnt morgen, in de ochtend van donderdag 14 juni. Deze eerste betaalde DLC voor Splatoon 2 voegt een nieuwe single-player-stand toe met meer dan 80 missies en een nieuwe verhaallijn waarin spelers voor het eerst met een Octoling kunnen spelen. De volledige versie van de game is vereist voor het spelen van Octo Expansion, dat in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch beschikbaar komt voor € 19,99.
• Een pakket met drie amiibo’s van Octoling-jongen, Octoling-jongen en Octoling-octopus verschijnt later dit jaar.
• Nintendo blijft Splatoon 2 tot eind 2018 ondersteunen met gratis updates die nieuwe voorwerpen, wapens en levels toevoegen.
Tijdens de Nintendo Treehouse: Live | E3 2018-show werd gisteren nog meer onthuld.
• Nieuwe amiibo-figuren voor Super Smash Bros. Ultimate werden voor het eerst getoond. Deze figuren, inclusief Ridley uit de Metroid-franchise en Inkling uit de Splatoon-franchise, verschijnen tegelijk met Super Smash Bros. Ultimate op 7 december in de winkel. Nintendo bevestigde ook dat een amiibo-figuurtje van Daisy onderweg is.
• Kijkers kregen via live gameplay voor het eerst een diepgaande indruk van de nieuwe Super Smash Bros. Ultimate-game voor de Nintendo Switch.
• Kijkers konden ook genieten van live gameplay van de Super Mario Party-game voor de Nintendo Switch.

Tenslotte toonde Nintendo tijdens een live gestreamde presentatie voor het eerst gameplay van Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! voor de Nintendo Switch.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 10-2018
Laatste actieve gebruikers