Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137

Nieuwe details onthuld van God Eater 3

  9 jul. 2018
16:06
BANDAI NAMCO Entertainment Europe introduceert een nieuw personage, Aragami en twee nieuwe game mechanics voor GOD EATER 3, een action-RPG voor PlayStation 4 en pc die plaatsvindt in een post-apocalyptisch universum.

Zeke Pennywort voegt zich bij de groep als reisgezel van protagonist Yugo en beschikt over één van de nieuwe AGE’s (Adaptive God Eaters) – wapens die erg sterk en dodelijk zijn. Hij groeide op in moeilijke omstandigheden en kent om die reden dan ook geen goede manieren, maar hij zorgt wel goed voor zijn bondgenoten en smeedt sterke banden met personen waar hij op kan rekenen.

Een van de nieuwe Aragami die wordt geïntroduceerd in GOD EATER 3 is Barbarius, het soldaattype met een zilveren harnas en scherpe blik. Zijn linkerarm heeft de vorm van een drilboor waarmee hij de grond kan breken en zo schade kan aanrichten. Daarnaast kan Barbarius ondergronds duiken om voor een verrassing te zorgen en gebruikmaken van zijn koude lichaam om gevaarlijke ijsblokken af te vuren.

Spelers lopen in GOD EATER 3 ook Aragami uit andere games van de serie tegen het lijf met vernieuwde effecten en moeten gebruikmaken van een nieuwe God Arc om meer om kans te maken op de overwinning.

Tenslotte zijn er twee nieuwe game mechanics aangekondigd die voor meer aanpassingsmogelijkheden zorgen in GOD EATER 3. De Burst Plugin breidt de God Arc’s burst ability uit en is verbonden met elk God Arc-onderdeel van melee wapens, geweren en schilden. Het installeren van Skills verbetert de mogelijkheden van elke God Arc door meerdere skills aan elkaar te linken, zodat spelers een individuele gevechtsstijl kunnen creëren.

GOD EATER 3 verschijnt voor PlayStation 4 en pc.

   


Totaal aantal stemmen: 0


Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2018
Laatste actieve gebruikers