Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137

Campzone gaming event komt eraan

 10 jul. 2018
10:10
Geniet elf dagen lang van de meest bijzondere vakantie ooit! Kamperen in de buitenlucht, gamen met en tegen elkaar, (sportieve) outdoor-activiteiten, feesten en kampvuren. Als je een passie voor gamen hebt, mag je CampZone niet missen!

CampZone is al 17 jaar lang een waar feestje om bij te zijn, met een zeer breed aanbod aan activiteiten. Speel je favoriete games zoals Fortnite en Rocket League of neem deel aan de Tinkering Challenge. Tijdens deze challenge maakt ieder team een eigen robot die een ei zonder te beschadigen van punt A naar punt B brengt. Ook kunnen bezoekers een ‘real life’ potje Duck Hunt spelen of meedoen aan het hilarische Powerpoint Karaoke. Liep vroeger het zweet je over de rug bij het houden van een presentatie op school? Dan kun je beter in het publiek plaatsnemen, want als deelnemer sta je op het podium en houd je een presentatie aan de hand van Powerpoint slides die je nog nooit eerder gezien hebt, improvisatie 2.0 dus! Probeer ook in games van verschillende genres en op verschillende spelcomputers de beste score of tijd neer te zetten. Er zal gespeeld worden op gaming PC’s, retroconsoles en arcadekasten en op de laatste dag wordt onthuld wie zich de Ultimate Allround Gamer van CampZone mag noemen.

Tijdens CampZone wordt een gebied van 8 hectare terrein voorzien van eetgelegenheden, douche- en toiletvoorzieningen en dankzij Juniper Networks een supersnel netwerk. Dit compleet gerouteerde 80 Gbit-netwerk pakt altijd het 'kortste pad' om iedereen gedurende het evenement met elkaar verbonden te houden. Ter vergelijking: dit razendsnelle netwerk is ongeveer vier keer sneller dan vorig jaar en ongeveer tien keer sneller dan de grootste gaming evenementen ter wereld.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2018
Laatste actieve gebruikers