Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137

Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard verschijnt vrijdag de 13e

 10 jul. 2018
11:26
BANDAI NAMCO Entertainment Europe en Outright Games kondigen met trots de release van hun nieuwste videogame aan: Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard. De videogame is gebaseerd op Sony Pictures Animation’s film Hotel Transylvania 3: Summer Vacation. De nieuwe videogame is vanaf 13 juli beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC via STEAM en andere aanbieders.

“We zijn blij om Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard uit te brengen en denken dat fans het te gek zullen vinden om verder te gaan met het verhaal van Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, die deze week in de bioscopen te zien is”, aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. “Met deze nieuwe game duurt de zomerpret het hele jaar.”

Een mysterieuze storm heeft ervoor gezorgd dat Dracula, Mavis en zijn bende aangespoeld zijn op de legendarische Lost Islands. Alleen jij kunt met behulp van Impa, de schattige crew van kleine wezens, Drac’s Pack weer samen brengen! Leid jouw Impa team door uitdagende missies en verzamel missende Frankenstein monsters, Murray the mummy en Wayne the werewolf. Ontdek nieuwe variaties van Impa, waaronder Frankenimpa, Wolfimpa en vele andere. Gebruik hun schrikwekkende vaardigheden om te strijden tegen gevaarlijke vijanden, geheime schatten te verzamelen en de dag goed door te komen in een hilarisch nieuw avontuur dat voortborduurt op het verhaal van Sony Pictures Animation’s Hotel Transylvania 3: Summer Vacation. Haast je, want het leven van Dracula’s familie en vrienden staat op het spel!

“Als onderdeel van onze lange termijn samenwerking met Outright Games hebben we een geheel nieuw verhaal gecreëerd voor de bekende monsters in HOTEL TRANSYLVANIA 3: MONSTERS OVERBOARD”, aldus Hervé Hoerdt, Vice President of Marketing & Digital bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “Het is onze visie om vermakelijke ervaringen voor elk lid van de familie te creëren en met Hotel Transylvania en Outright Games kunnen wij dit blijven doen voor fans van alle leeftijden.”

HOTEL TRANSYLVANIA: MONSTERS OVERBOARD biedt verschillende belevingen voor iedere speler!
• Beleef plezier met Drac’s Pack
Betreed de spookachtige geweldige wereld van Hotel Transylvania en ontmoet al je favoriete Frankenhomies uit de film. Van Johnny, Frank en Dennis tot kapitein Ericka. Met de geweldige visuals en humor zoals je dat van de franchise gewend bent, speel je lachend jouw eigen monster avontuur.
• Ontmoet het schattige nieuwe team van vrienden
De Impa staan tot jouw beschikking! Deze nieuwsgierige kleine wezentjes volgen jou overal en doen wat jij zegt. Wanneer je de vaardigheden van de op een vampier lijkende Vampa, gravende Wolfimpa, supersterke Frankenimpa en anderen combineert kun je de moeilijkste puzzels oplossen en de meest meedogenloze vijanden verslaan.
• Er is nog meer te ontdekken
Verbeter jouw Impa strategieën en duik dieper in de mysterische Lost Islands om verborgen schatten te vinden, geheime boss battles te voeren en snellere routes te ontdekken. De monsterlijke lol houdt niet op!

De HOTEL TRANSYLVANIA: MONSTERS OVERBOARD videogame verschijnt op 13 juli op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en STEAM voor PC en andere aanbieders.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2018
Laatste actieve gebruikers