Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 613

WarioWare Gold voor Nintendo 3DS is vanaf 27 juli verkrijgbaar

 19 jul. 2018
16:22
Hey, jij daar! Luister! Wario hier! Ik heb mijn LEGENDARISCHE creativiteit gebruikt om de Nintendo eShop op zijn kop te zetten met een bundel van mijn favoriete games! En natuurlijk draaien die games om jouw favoriete Nintendo-personage – WARIO! Inderdaad, ik ben de beste. BWAHAHAHAHA!

Ik ben ook DE BESTE persoon om mijn zelfgemaakte game aan de man te brengen, dus haast je naar de Nintendo eShop om mijn gratis demo te downloaden – INDERDAAD: GRATIS! WAHAHAHAHAHA! Hij heet WarioWare Gold, en de volledige game verschijnt binnenkort – op 27 juli, om precies te zijn! Man, dat is al heel snel… Ik moest mijn lanceringstrailer maar eens in elkaar gaan draaien…

Maar hey, vriend, wil je tijdens het spelen van de volledige game een heleboel munten verzamelen? Natuurlijk wil je dat! WAHAHAHA! Nou, dan kun je er maar beter voor zorgen dat je wat compatibele amiibo-figuurtjes in huis hebt! Als je Wario’s amiibo Sketch hebt vrijgespeeld en een amiibo gebruikt, zal ik een artistiek MEESTERWERK van dat personage schetsen. Vervolgens kun je dat kunstwerk verkopen aan wie er maar voor wilt betalen, dus als je meer munten nodig hebt, gebruik dan een amiibo, en je wordt net zo rijk als Wario! WAHAHAHA! Maar het is behoorlijk uitputtend om zo’n meesterwerk te maken, dus kan ik maar drie tekeningen per dag maken. Als je op een dag meer dan drie amiibo scant, werkt het gewoon niet meer! WAHAHAHA!

Druk, wrijf, draai en blaas je een weg door 300 van mijn beste microgames OOIT in mijn geweldige game WarioWare Gold die vanaf 27 juli verkrijgbaar is! WAHAHAHA! De demo is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop, dus probeer ‘m maar eens!

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers