Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 39

Call of Duty: Black Ops 4 Multiplayer Beta nu live op PS4

  3 aug. 2018
19:15
Vanaf vandaag is de langverwachte Call of Duty: Black Ops 4 private multiplayer beta wereldwijd te spelen, als eerste op PlayStation 4. Spelers die de game als pre-order hebben gereserveerd bij deelnemende winkels, kunnen vanaf nu tot maandag 6 augustus 19:00 uur meedoen aan het eerste weekend waarin de multiplayer wordt getest. Deelnemers aan de private beta kunnen als eerste de multiplayer modus van Call of Duty: Black Ops 4 uitproberen, met grimmige, grondgebaseerde gevechten, inclusief nieuwe aanpassingsmogelijkheden en tactische gameplay. Ook is er een hele reeks nieuwe wapens, maps en speelmodi, voor de ultieme Black Ops-multiplayer-ervaring. De private multiplayer beta is een belangrijke, grootschalige stresstest voor de game en wordt gebruikt als een belangrijke ontwikkelfunctie die realtime analyses en feedback oplevert, in aanloop naar de échte wereldwijde game-release op 12 oktober.

“We hebben Black Ops 4 gemaakt voor de community, daarom is het zo belangrijk dat spelers de beta alvast kunnen testen, zodat we in de laatste fase van de ontwikkeling de game kunnen oppoetsen voor lancering”, zegt Dan Bunting, Co-Studio Head, Treyarch. “Ons team is vastbesloten om de diepste en meest voldoening schenkende multiplayer te maken die we ooit hebben geleverd en we ontvangen graag de feedback van spelers om de game zo goed mogelijk af te leveren – we kunnen niet wachten totdat fans erin duiken en ons laten weten wat ze ervan vinden.”

De Multiplayer Beta schema vindt plaats in de volgende twee weekenden:

Multiplayer beta weekend 1
Vrijdag, 3 augustus om 19.00 uur – maandag, 6 augustus om 19.00 uur (alleen PlayStation 4)

Multiplayer beta weekend 2
Vrijdag, 10 augustus om 19.00 uur – maandag, 13 augustus om 19.00 uur (PlayStation 4, Xbox One, pc)

De Call of Duty: Black Ops 4 private multiplayer beta* levert een voorproefje van de volledige multiplayer-ervaring, met zes maps, verschillende speelmodi, de kans om de geheel nieuwe Control-stand te proberen en de mogelijkheid om te spelen met de tien verschillende Specialists. Dit is slechts een gedeelte van de multiplayer content die beschikbaar is met de lancering op 12 oktober. In Black Ops 4 hebben Specialists elk hun eigen unieke wapens, uitrusting en speelstijlen. Spelers zijn sterk in hun eentje, maar kunnen als team verwoestend zijn. De beta biedt ook de terugkeer van het iconische Pick 10-systeem, samen met diverse innovaties op het gebied van wapenbeheersing, combatflow en herstel van gezondheid. Spelers kunnen strategisch en tactisch nauw samenwerken met hun team en handige nieuwe manieren ontdekken om de vaardigheden van Specialists te combineren en hun tegenstanders te domineren.

Wanneer PlayStation 4-spelers niet in staat zijn om deel te nemen aan het eerste Call of Duty: Black Ops 4 private multiplayer-weekend, krijgen ze een herkansing tijdens het tweede testweekend, waarin de private multiplayer beta wordt geopend voor spelers die de game voor PlayStation 4 of Xbox One als pre-order hebben gereserveerd bij deelnemende winkels. Het tweede private multiplayer beta-weekend begint op vrijdag 10 augustus om 19.00 uur en loopt door tot maandag 13 augustus om 19.00 uur. Daarnaast hebben pc-spelers toegang tot hun eigen pc open beta* van zaterdag 11 augustus om 19.00 uur tot 10 maandag 13 augustus om 19.00 uur. Pc-spelers hebben een Blizzard Battle.net-account nodig om toegang te krijgen tot de game. Wie het spel vooraf aanschaft via Battle.net krijgt een volledige extra dag – beginnend op vrijdag 10 augustus om 19.00 uur – om te spelen met hun vrienden en communityleden.

Spelers die deelnemen aan de Call of Duty: Black Ops 4 private multiplayer beta ontvangen in-game rewards die worden geactiveerd bij de lancering van de game. Alle spelers krijgen een uniek herdenkingskaartje die in de game wordt weergegeven. Bovendien krijgen spelers die de maximale maximumscore behalen tijdens de beta een ‘permanent unlock’-token, dat elk item uit het Create-A-Class-menu meteen ontgrendelt.

Treyarch zal tijdens beide weekenden van de Call of Duty: Black Ops 4 private multiplayer beta actief op zoek gaan naar feedback van de community. De verzamelde gegevens worden gebruikt om de balans van de game te verbeteren, de servers te verfijnen en de online-ervaring te optimaliseren voor de lancering van de game in oktober. Deelnemers aan de multiplayer beta kunnen op verschillende plaatsen hun feedback delen en direct communiceren met de ontwikkelaars, waaronder spelersenquêtes en online forums. Treyarch zal tijdens de weekends regelmatig beta-updates posten.

De Black Ops-serie is de meest gespeelde serie in de geschiedenis van Call of Duty en werd een wereldwijd fenomeen. Call of Duty: Black Ops 4 staat voor ruige, spectaculaire grondgevechten en verbetert de multiplayer-ervaring met meer tactische diepgang en keuzevrijheid, de grootste Zombies-ervaring ooit met drie volledige afleveringen bij de lancering en Blackout, waarin het Black Ops-universum tot leven wordt gewekt in een reusachtige battle royale-ervaring met bekende personages en locaties uit alle vier de Black Ops-games in een unieke ervaring die alleen Black Ops kan bieden. Een aparte private Blackout beta is gepland voor september, de exacte datums hiervan worden later aangekondigd.

Call of Duty: Black Ops 4 wordt uitgegeven door Activision en is ontwikkeld door Treyarch met extra ontwikkelingsondersteuning van Raven Software, voor de pc-versie is samengewerkt met Beenox. De titel verschijnt op 12 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Black Ops 4 voor de pc biedt een volledig geoptimaliseerde ervaring, die voor het eerst in de geschiedenis van Call of Duty exclusief beschikbaar zal zijn op Battle.net, de online gaming-service van Blizzard Entertainment.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 10-2018
Laatste actieve gebruikers