Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 44

Scribblenauts Mega Pack aangekondigd

  8 aug. 2018
15:50
Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag de komst aan van Scribblenauts Mega Pack, een nieuwe collectie bestaande uit de complete edities van Scribblenauts Unlimited en Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure, inclusief bonus content voor beide games. De collectie is vanaf 18 september digitaal verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One en Xbox One X met een adviesprijs van € 29,99.

Scribblenauts Unlimited stimuleert onbeperkte creativiteit, verkenning en sociale elementen waardoor een fans van alle leeftijden veel plezier kunnen beleven. De game bevat een grote side-scrolling open wereld met handgetekende achtergronden en objecten, waarin spelers de held van de videogame, Maxwell, helpen puzzels op te lossen en uitdagingen aan te gaan door elk object die zij kunnen verzinnen op te roepen. Scribblenauts™ Unlimited is geüpdatet met twee nieuwe bonus levels, ondersteunt het online delen van objecten die door gebruikers zijn gemaakt, verbeterde twee-spelermodus en biedt een nieuwe, makkelijk te gebruiken “sunflower”-stijl invoersysteem voor tekst. Het nieuwe Zed Zeppelin level laat spelers vechten tegen luchtpiraten en samenwerken met teamleden om het luchtschip veilig te houden. In het nieuwe Land of Sweet Hyperbole kunnen spelers rondrijden in een wagen van snoep en communiceren met bewoners van snoep.

Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure brengt de onbegrensde creativiteit van Scribblenauts samen met duizenden DC-personages en objecten, allemaal getekend in de herkenbare Scribblenauts-stijl. In de videogame schiet Maxwell de machtige DC-superhelden BATMAN, SUPERMAN™ en de rest van de JUSTICE LEAGUE te hulp terwijl zij de wreedste DC-superschurken het hoofd bieden, zoals THE JOKER, LEX LUTHOR en SINESTRO.

Gevoed door de fantasie van de speler, waarin alles wat zij schrijven tot leven wordt gebracht, moet Maxwell met zijn magische notitieboek helden en hulpmiddelen oproepen om de kwaadaardige plannen van de schurken te stoppen en het universum te redden. In zijn fantasierijke en komische tocht reist hij naar iconische DC-locaties zoals GOTHAM CITY, METROPOLIS, ATLANTIS en twee nieuwe bonuslocaties: TITANS TOWER, dat wordt aangevallen door de afschrikwekkende demoon Trigon, en BELLE REVE, de operationele basis van Task Force X.

Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure is ook geüpdatet met honderden nieuwe DC-personages, objecten en kostuums.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 10-2018
Laatste actieve gebruikers